Julegaven til mændene i dit liv

Annonce for Nicehair

Er du også så heldig at have en masse skønne mænd i dit liv, som aldrig rigtig ved, hvad de ønsker sig i julegave? Den slags mænd har vi her på redaktionen en del af i familierne! Derfor har vi brugt vores kvindelige intuition og selv fundet på de perfekte gaver at putte under juletræet til de kære mænd. Vi håber, at mændene i dit liv vil blive glad for gaven, som de ikke selv kunne komme i tanke om at ønske sig 🙂

Wella SP Men Care Gradual Tone

Er din mand ved at blive lidt gråhåret, uden at være klar til at embrace his inner silver fox, så vil han blive glad for Wella SP Men Care Gradual Tone Brown eller Wella SP Men Care Gradual Tone Black, der genskaber hårets naturlige sorte eller brune skær med en farveaktiverende pigmentmousse. Den særligt udviklede ældningsforebyggende teknologi med vitamin C og lufthærdende pigmenter skåner håret i toningsprocessen, der virker på op til 70 % gråt hår.

 

ghd Flight Travel Hair Dryer Gift Set 

Har du en mand i dit liv, der ofte er på farten med eksempelvis sit job, så er dette en virkelig betænksom gave til ham. Med ghd Flight Travel Hair Dryer Gift Set får han sin egen kraftfulde hårtørrer med universal strømspænding i et smart rejseetui. Hårtørreren er udviklet med ghd’s hårbeskyttelsesteknologi, der vil slukke føntørreren automatisk, når den holdes for tæt på håret, for at forhindre overophedning, ligesom den har 2 forskellige hastigheder og en kold luft funktion, så man kan indstille den efter egne behov. Denne ghd rejseføntørrer er det perfekte valg til din mand, som ikke ønsker at gå ned på kvalitet, så han kan vinke farvel til hotelføntørreren.

 

Sebastian Craft Clay Hair Wax

Går din mand op i at style sit hår, så bliver han glad for at pakke denne gave op. Sebastian Craft Clay er specielt udviklet til kort og mellemlangt hår og giver håret et stærkt og defineret look med et mat udtryk. Med voksen er håret nemt at sætte og løbende style det igennem dagen.

 

Sebastian Hydre Moisturising Shampoo og Conditioner

Du ved selv, hvor vigtigt en god shampoo og conditioner er for dit hår – og din mands hår fortjener det samme! Derfor kan du forkæle hans hår med denne duo bestående af Sebastian Hydre Moisturising Shampoo og Sebastian Hydre Moisturising conditioner, der er beriget med B-vitamin, som forstærker hårets elasticitet og efterlader håret velplejet og sundt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og