[single_post_category_name]

KENNY ANKER Brow Studio åbner i Odense

Hvis du bor i Odense eller på Fyn, så vil denne nyhed vække begejstring. Den 7. december 2021 åbner Kenny Anker nemlig dørene til sit sjette KENNY ANKER Brow Studio, og det kommer til at ligge i Odense.

– Vi har haft stor efterspørgsel på en location i Odense, og vi har længe ledt efter den helt rigtige, der kunne danne de perfekte rammer til at skabe det univers vi er kendt for. Vi har fundet det helt rigtige spot til vores nye KENNY ANKER Brow Studio – jeg har længe drømt om, at åbne en afdeling i Odense, og snart bliver den drøm virkelighed, fortæller Kenny Anker.

Listen af bryn- og vippebehandlinger vil være den samme, som hos de fem øvrige studios, og tæller bl.a. deres unikke Signature Brow Lift, der tager brynbehandling til et nyt niveau ved at kombinere ekspertise, teknik og produkter på en måde, der skaber smukke og karakterfulde bryn, som er perfekt tilpasset til det enkelte ansigt.

LÆS OGSÅ: Lash Lift: Vippebehandlingen vi er afhængige af!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide