Min jul: Mathilde Samuelsen

Jul, jul, jul alle steder – men selvom de fleste af os ved, hvad jul er, så er der så mange forskellige måder at fejre julen på og forskellige syn på, hvad jul er. Vi har derfor taget en snak med en række influencere, om deres forhold til julen og traditioner. Hos Mathilde Samuelsen er der skruet ekstra op for julehyggen for at presse alt det jul ud, hun kan, inden hendes søn melder sin ankomst. 

Pssst. husk at du kan se mere til Mathilde Samuelsen på Instagram under navnet @mathildesamuelsen.

Hvordan fejrer du jul? 

Jeg er højgravid, og har termin midt december, så det kommer lidt an på, hvornår vores dreng vælger at melde sin ankomst. Hvis han kommer før d. 24. december, skal vi holde jul med min familie.

Hvad er dit bedste juleminde? 

Jeg har desværre mistet alle mine bedsteforældre, men jeg har så mange gode minder fra at holde jul med dem hele min barndom. Jeg glæder mig dog også til at begynde at skabe vores egne traditioner og minder med min forlovede og vores lille kommende baby.

 

Hvad er din yndlings tradition? 

Vi har ikke helt faste traditioner, det skifter lidt. Men jeg elsker mixet imellem at lave juledekorationer med min mor, til at se Disneys juleshow til at spille pakkeleg til julefrokoster i familien. Og så elsker jeg at bruge mange timer på at pakke julegaver ind, høre julemusik og drikke nisseøl imens.

Læs også: Min Jul: Louise Thusgaard

Hvornår går du i gang med at jule? 

Vi plejer ikke at pynte så meget op, det plejer mest bare at være nogle grene, der får lidt julepynt på sig. Men i år har behovet været et andet, pga. at jeg er gravid. Jeg har ligesom brug for at hygge ekstra meget, så der er skruet op for julepynten -og hyggen. Og jeg startede allerede fra slut november af, da jeg jo ikke helt ved hvornår baby kommer, og fokus derfor bliver noget andet. Så der er kommet juletræ, og det er første gang, vi har det. Og så meget mere pynt end normalt. Og lys ude foran vores hus. Det er så hyggeligt.

 

Hvad er uundværligt i julen for dig? 

Mariah Carey med verdens bedste julesang!

 

Hvordan ser dit juleoutfit og julemakeup ud? 

Det kommer lidt an på, om jeg har født. Men nok noget lidt løst tøj, som er behageligt og stadig pænt. Sikkert en kjole af en art og en masse guldsmykker. Og så mascara, som jeg ellers sjældent bruger, og glimmer på øjnene. Og rød eller sort neglelak.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og