Red revolution smoothie

Denne røde, revolutionerende smoothie tager dig med sikkerhed på en nydelsesfuld rejse, du aldrig før har oplevet. Der er rigtig mange sundhedsfordele ved at spise og drikke de mange farver, som moder jord leverer. Som en tommelfingerregel siger man, at jo stærkere naturlig farve en frugt eller grøntsag har, des flere næringsstoffer indeholder den.

Så hvis du gerne vil have et boost af næringsstoffer, kan du læne dig op ad frugternes og grøntsagernes farver. Farverne repræsenterer desuden langt hen ad vejen de forskellige vitaminer, mineraler og mikronæringsstoffer. Derfor er det en god idé at drikke smoothies i forskellige farver. Variation er essentielt.

Ingredienser
1 rød grapefrugt uden skræl
1 håndfuld frossen jordbær (100 g)
½ lime uden skræl
1 lille rødbede (50 g)
3 dl vand og evt. isterninger

Fremgangsmåde
Tilføj alle ingredienser, vand og en håndfuld isterninger til blenderen og blend til den ønskede konsistens er opnået.

Godt at vide
Undgå grapefrugt hvis du tager hjertemedicin. Grape indeholder nemlig stoffet naringin, der kan have en forstyrrende effekt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt