Sådan gør du din krop sommerklar

Dette indhold er sponsoreret. 

Lige nu er det mørkt og koldt udenfor, og det kan være svært at forestille sig, at sommeren venter på den anden side af de temperaturer, som efterhånden nærmer sig frysepunktet. Især når man også tænker på at smitten i samfundet er stigende, kan være en smule deprimerende at skulle begynde at tænke på sommerferieplaner – men jo før, jo bedre. Hvis du oven i købet gerne vil have en skarp sommerkrop klar til, at vi igen må rejse hele Europa rundt uden restriktioner, så er det nu, at du skal læse med. Her kommer nemlig et par tips til, hvordan du får din sommerkrop til at stå knivskarpt.

 

Væk med alle hårene

Hvis du gerne vil have en knivskarp sommerkrop, så bør du overveje at få en permanent hårfjerning. Hvis man skal ligge på stranden og sole sig i sin bikini hele den danske sommer, så er det altså meget rart ikke at skulle bekymre sig om stubbe og om bikinilinjen, der skal trimmes. Med en laserbehandling kan man nemlig opnå denne lækre og glatbarberede krop, uden at skulle stå flere timer med skraberen derhjemme. Du undgår desuden alle de indgroede hår, og den tørre hud.

 

Tag forskud på glæden

Hvis man skal ligge på stranden til sommer, så er det nok fordi, at man gerne vil være brun. Men det kan altså også være lidt flovt at ligge der helt kridhvid, mens alle veninder allerede har den flotteste sommerglød. Derfor kan det være en god ide at få sig en spraytan inden sommeren for alvor går i gang. På den måde er du med på moden hvad angår de lækre sommerfarver, og kan samtidig ligger og sole dig på stranden, uden at skulle bekymre dig om, at du er bleg.

 

Afsted i fitness med dig

Til sidst kan det lige nævnes, at der aldrig er et bedre tidspunkt end lige nu, hvis du gerne vil komme i bedre form. Først og fremmest er det jo vigtigt, at du er glad og tilfreds med hvordan din krop ser ud, for der er nemlig ingen, der skal bestemme over dig, eller over hvordan du skal se ud. Men kunne du alligevel godt tænke dig at komme i en smule bedre form, så er det da nu, at du skal komme i gang. Tro os, du kommer ikke til at fortryde det, når først sommeren kommer.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet