Sådan skaber du Christianes Hollywood Glam frisure

Annonce for Nicehair

Selvom der endnu er lidt til, så er det aldrig for tidligt at gå i gang med at planlægge dit outfit og udseende til nytår. Her må den gerne få lidt ekstra – både tøj, makeup og hår! Derfor guider vi dig i dag til at lave en frisure, som med garanti er værdig til at fejre det nye år! Her er nemlig glam for alle pengene med bløde hollywoodkrøller og masser af glans. Og det er faktisk nemmere at sætte end det umiddelbart ser ud – vi guider dig her.

De her produkter skal du bruge: 

Sebastian Potion 9

Sebastian dark oil

Sebastian shine define

Sebastian shaper fierce

Sebastian volupt spray

ghd Creative curl wand

ghd Helios hairdryer

ghd Paddle Brush

ghd Curly Ever After Curl Hold Spray

Wella: EIMI glam mist

Sådan gør du:

Start med at massere Sebastian potion 9 i det våde hår, hvor leave-in balsamcremen sørger for at pleje dit hår, tilføre glans og beskytte mod den snarlige styling. I det endnu fugtige hår påføres Sebastian volupt spray ved hårrødderne for at give volume til håret, og i spidserne puttes Sebastian dark oil, som er med til at gøre håret skinnende.

Inden håret føntørres, sprayer du håret med Sebastian Shine Define, som er en glansgivende spray, der både giver let struktur til håret og er varmebeskyttende. Herefter føntørres håret med ghd Helios hairdryer sammen med ghd paddle brush, som hjælper dig til at føntørre store sektioner af håret ad gangen og samtidig eliminerer krus i håret.

Nu er din base for din styling i orden. Inden du begynder at krølle håret med ghd creative curl wand skal hver sektion først sprayes med ghd curly ever after curl hold spray, der sørger for at krøllen holder længere, ligesom den hjælper til at gøre krøllen blødere og mere elastisk.

Den første krølle du starter med, er bølgen forrest i håret. Når bølgerne er placeret korrekt, bruger du clips til at holde bølgen på plads. Mens håret køler af, kan du krølle resten af håret.

Når alt håret er krøllet og afkølet, sprayes der med Sebastian shaper fierce, som er en hårspray, der giver maksimalt hold, så du kan være sikker på, at frisuren også sidder efter et par timer på dansegulvet. Sørg for også at give bølgen forrest i håret  hårspray, inden clipsene tages ud for maks hold. Herefter sprayes håret med Wella EIMI glam mist, der fuldender det glamourøse look. Alt håret – undtagen bølgen – friseres igennem med din ghd paddle brush.

Et voila!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være