Støt udsatte børn med disse nuttede julekugler

Køb årets mest nuttede glasjulekugler her! Julekuglerne spreder ikke kun glæde i dit eget hjem. De bringer også glæde hos udsatte børn ude i verden, da dit køb af julekugler sender 50 kroner videre til de børn, som har det største behov lige nu.

Annonce for UNICEF

At købe julekugler med andre motiver end i de klassiske julefarver guld og rød har virkelig taget fart de sidste par år, og nu kan man jo få alverdens sjove kugler formet som pizzaslices, flamingoer og julemænd med mundbind. Her på redaktionen elsker vi virkelig den tendens med julekugler med et motiv, og vi elsker hvert år at tilføje et (let’s be real: flere) pieces til vores samling, der skal pryde juletræet. Men i år kombinerer vi årets julekugler med samtidig at gøre en god gerning. Med købet af UNICEFs julekugler, som er skabt af Liv Martine og Simone Thorup Eriksen, støtter man nemlig verdens mest udsatte børn med 50 kroner, som går til livreddende arbejde.

Det gør os lidt ekstra glade, når vores øjne falder på de fine glaskugler, mens vi danser rundt om træet, at vi samtidig har gjort en god gerning her i juletiden for børn. Og det bedste af det hele er, at vi virkelig elsker de nuttede kugler med motiv af en snemand, en bjørn og kagemænd, så vi heller ikke behøver at gå på kompromis med vores æstetik. Vi har taget en snak med Liv og Simone omkring skabelsen af de fine, håndmalede julekugler, som de har designet for UNICEF.

Hvorfor ville I gerne lave julekugler i dette samarbejde med UNICEF? 

De håndmalede julekugler er helt oplagte for os med tanke på Simones streg, så de er virkelig et produkt, hvor man kan se os og vores univers i dem. Vi er selv ellevilde med, hvor søde julekuglerne er blevet.

Hvad er håbet med denne kollektion?

Produkterne har til formål at skabe masser af julehygge i de danske hjem og samtidigt hjælpe de børn ude i verden, der har brug for det. Håber er derfor, at vi får udsolgt, så vi samler så mange penge ind som muligt. Vi glæder os meget til at kunne give de penge til UNICEF, og dermed muligheden for at hjælpe verdens mest udsatte børn.

Hvad er jeres yndlingstradition i julen?

Vi elsker begge julen og alt, hvad den indeholder! En tradition vi begge elsker, er at pynte juletræet, og i år bliver det ekstra specielt med vores julekugler fra UNICEF.

Hvad er I mest glade for ved samarbejdet med UNICEF?

At vi kan gøre en forskel og hjælpe børn. Vi er så glade og stolte over, at have muligheden for at lave dette samarbejde, så vi kan samle penge ind.Vi synes, at det er så fantastisk, at vi har muligheden for at glæde flere, end blot dem som køber vores produkter. Vi har mulighed for, sammen med vores følgere, at gøre en forskel et andet sted i verden.

Hvorfor er samarbejdet med UNICEF en hjertesag for jer?

UNICEF er en hjertsag for os, fordi vi begge selv er mødre. Vi kunne ikke forestille os ikke at have de ressourcer, som vi har, i forhold til at passe på vores børn. Derfor er UNICEF blevet en klar hjertesag for os. Vi er så taknemmelige for, at vi kan gøre en forskel for dem, som ikke har de sammen levevilkår som os og vores børn.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og