Er du også nysgerrig på Botox? Her er alle svarene

Annonce

Har du overvejet at få botox? Så er du helt sikkert ikke den eneste. Har du en masse spørgsmål omkring botox, og hvorvidt det mon er noget for dig? Så kan vi stadig garantere dig, at du helt sikkert ikke er den eneste, der sidder inde med alle de spørgsmål og tanker. Derfor gør vi dig her klogere på, hvad botox er, hvordan behandlingen foregår og andre oftest stillede spørgsmål.

Hvordan ved jeg, om jeg kan få lavet det, jeg ønsker?

Går du med tanker om en botox-behandling, du ønsker, men er også lidt i tvivl om, hvorvidt det er muligt? Så bør du tage kontakt til den valgte klinik. Her vil du blive inviteret til en gratis og uforpligtende samtale, hvor I sammen går gennem dine ønsker og finder den rette behandling til dig.

Hvad bruges botox oftest til?

Botox kan bruges flere steder på kroppen og med forskellige formål. Et af de meste hyppige steder, hvor man ser botox brugt, er i ansigtet. De fleste af os kan nikke genkendende til, at som vi bliver ældre, oplever vi små rynker i panden, mellem vores bryn og nær øjnene. Disse typer rynker opstår oftest i forbindelse med vores mimik i løbet af dagen – dag efter dag. Når vores små muskler i ansigtet trækker sig sammen, så skaber det små folder, og de folder bliver med tiden permanente.

Men hvordan virker botox så?

Men hvad så med de permanente folder? Hvordan får botox dem til at blive mindre? Ved brug af botox i de helt rette mængder får man musklerne til at slappe af. Det gør, at folderne, som også er rynkerne, kan glattes ud. Det giver en mere jævn og glat hud, som bidrager til et yngre og mere åbent udtryk.

Hvilken botox priser kan du forvente?

Men er botox ikke dyrt? Det er svært at sætte pris på noget, der måske har generet dig i flere år eller har været med til at sætte begrænsninger for dig. I virkeligheden koster botox ikke mere, end hvad flere af os bruger på tøj og sko på blot et par måneder. Så oftest handler det i sidste ende om prioritering. Som udgangspunkt kan du forvente priser, der starter fra omkring 1.000 kr. og helt og op til 5.000 kr. Dette afhænger selvfølgelig af, hvad du skal have lavet og hvilke områder. Priser på din botox-behandling vil du kunne høre mere om, når du er til din konsultation, inden behandlingen påbegyndes.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive