Derfor skal du tage dit TV ned fra væggen lige nu

Annonce

Tv’et skal hænge på væggen – eller skal det? Hvad nu hvis vi fortalte dig, at du nemt kunne skabe mere fleksibilitet i din indretning? Det danske designfirma Pedestal har lavet en komplet funktionel designoplevelse med universelle TV-standere og tilbehør, der gør dine Netflix-søndage og indretningen i stuen meget mere behagelig.

Måske husker du de klassiske, kubistiske TV på hjul fra 1980’erne og 1990’erne. Det var dengang billedrør og pauseskærm var en del af den teknologiske udvikling. Dengang fastnettelefon og videomaskinen var fast inventar i mange danske hjem.

I dag er de fleste fjernsyn flade og bliver ofte placeret oppe på væggen. Det vil den danske designvirksomhed Pedestal gøre op med. De har nemlig lanceret en serie af universelle TV-standere og designtilbehør, der passer til alle fladskærme, og som giver helt nye indretningsmuligheder til dit hjem.

Hvorfor tage dit TV ned fra væggen?
Pedestal’s dansk designede TV-standere bringer noget nyt til dit hjem. Noget din stue, dit soveværelse eller teenageværelset har manglet i mange år – fleksibilitet. Fleksibilitet indkapslet i et cool industrielt designunivers med plads til farver og former, der alle er med til at komplementere din indretning

Hvor skal Tv’et stå?
Tv’et er stadig en stor del af hverdagen i rigtigt mange hjem og spiller ofte en stor rolle i indretningen. Vi kender det alle sammen – “hvilken væg kan og skal bære mit fjernsyn”?
Når du har fundet væggen skal du placere din sofa – gerne i retning af Tv’et og førend du har set dig om, er dit væghængte TV omdrejningspunktet for din indretning. Blandt andet derfor har danske Pedestal besluttet sig for at gøre placeringen af fjernsynet mere fleksibelt.

Ultimativ fleksibilitet
Er man til den ultimative fleksibilitet, tilbyder Pedestal også TV-standere med hjul og lange strømkabler, så man nemt kan flytte tv’et rundt i hjemmet. Din yndlingsserie kan hurtigt flyttes fra dagligstuen til spisestuen eller ud i køkkenet.

Pedestal ligger i deres legende univers ikke skjul på at fjernsynet er i centrum. Pedestal bringer ny energi ind i en konservativ og støvet produktverden af store sorte flader, og formår på ungdommelig vis at bringe Tv’et tilbage i lyset med fede og praktiske detaljer.

Se alle Pedestals tv-standere og tilbehør lige her.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive