Kulturnat 2022: Dette skal du opleve med dine børn

Kulturnatten er den årligt tilbagevendende aften som er spækket med kulturelle, sjove og anderledes oplevelser for både store og små. Herunder finder du vores personlige favoritter hvis du skal have børnene med ud i natten i år. 

Monstre i ruinerne – mest for børn

Kulturnatten byder på et væld af sjove og spændende arrangementer for børn. Ud over at se teater, Harry Potter-quizze på Gyldendal og spise de berømte pandekager på Rådhuset, er det også muligt at opleve den fantastiske udstilling ’Monster’ skabt af Shane Brox i ruinerne under Christiansborg. En række farverige skabninger oplyser de mørke ruiner og skaber et fantasifuldt univers, man kan udforske. Hvert monster er knyttet til en følelse, vi alle kender, som angst, glæde og frygt, og skaber således et rum, hvor børn og voksne kan tale sammen om de universelle følelser, der driver os og altid har drevet os.

Kvindelige forbilleder

I Dansk Arkitektur Center (DAC) bliver Kulturnatten i år centrum for en fejring af kvindelige forbilleder.
Mød MotorMille fra DR, som viser at store maskiner og fart over feltet også er for piger. Lær at dj’e med Female Future Sounds, som arbejder på at få flere kvindelige dj’s, eller design dit eget tapet inspireret af Kvindernes Bygning. Aktiviteterne udspringer af den anmelderroste udstilling ’Kvinder skaber rum’, som du kan nå at opleve, inden den lukker d. 23. oktober.

Fodringstid for alle

I ZOO er der på Kulturnatten fælles fodringstid, for her kan du få stillet sulten sammen med Havens dyr. Der er garanti for mad i topklasse, hvor udbuddet blandt andet inkluderer street food samt særmenuer i ZOO’s populære restauranter og cafeer. Ud over maden har aftenen her fokus på lys og lyd. Glæd dig til at danse til din yndlingsmusik, når der er silent disco med dyr i baggrunden. Og har du børn med, er der masser af (u)hygge i ZOO, hvor vi tager halloween helt ned i børnehøjde sammen med pandaen Pelle, kænguruen Kaya og dyrepasseren.

Se hele programmet til kulturnatten her 

Med et Kulturpas til 110 kr. får man fri adgang til mere end 250 arrangementer, og desuden til bus, tog og metro hele aftenen. Se her, hvor det kan købes. 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være