Fem musthaves til din beautyrutine

Annonce

For at holde din hud sund og flot, er det vigtigt, at du har en god beautyrutine, som du hver dag kan følge. På den måde sikrer du nemlig, at din hud får den pleje, som den behøver. Læs videre her for at høre om 5 musthaves til din beautyrutine.

En god pude

Der er forskellige musthaves til din beautyrutine, der kan være med til at gøre en stor forskel. Det gælder for eksempel noget som den pude, du sover med. Din pude har nemlig en stor betydning, når det kommer til soverynker. Med en save my face pude fra Skinsesense, vil ansigtet ligge frit, hvilket gør, at du undgår soverynker.

En god serum

En anden ting, der er et absolut musthave i din beautyrutine, er en god serum. Det kunne for eksempel være noget som skinceuticals C E ferulic serum fra Skinsense, du kan vælge. Denne serum er fyldt med blandt andet antioxidanter, hvilket beskytter mod for tidlig aldring af huden og holder den sund.

En god dag/nat creme

Det er selvfølgelig også et musthave med en god creme, der kan fugte din hud. Her kan du vælge noget som PH formula -P.O.S.T recovery creme fra Skinsense. Denne creme fungerer både som dag og natcreme, og vil hjælpe din hud til at få den fugt, den behøver.

Ansigtsmaske

Et andet musthave du skal overveje er en god ansigtsmaske, som du kan benytte. Du kan vælge en IS Clinical hydra-intensive cooling mask fra Skinsense, som er en kølende, fugtgivende og lindrende maske, som din hud sikkert vil elske.

Dermaroller

Et sidste musthave er en dermaroller. Denne har små nåle, som køres over hudens overflade. Dette kickstarter hudens kollagen, og skaber en mere smuk og spændstig hudoverflade. Find alle 5 produkter hos Skinse.dk, og få en beautyrutine, der fungerer godt for din hud.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive