Hemmeligheden bag smuk hud i vinterhalvåret

Annonce

Det er efterhånden ved at blive koldt udenfor, og det kan have en negativ indvirkning på din hud. Det er derfor vigtigt at vælge de rigtige beauty produkter, som kan holde din hud sund gennem vinteren. Hos Parfumdream, der lige har udvidet til Danmark, kan du finde ansigtscremer til enhver hudtype, som hurtigt vil blive faste favoritter i makeuppungen. 

Læs med her og få inspiration til de bedste beauty produkter, der er oplagte i vinterhalvåret. 

Fugt, fugt, fugt – find en fugtgivende ansigtscreme

Det er især vigtigt med en fugtighedscreme til vinteren, når det er koldt og blæsende udenfor. Kulden og den blæsende vind kan nemlig tørre din hud ud, så den bliver irriteret og rød. Når det kommer til fugtgivende ansigtscreme, er der mange produkter på markedet. Men hvordan vælger man den rigtige?

Først og fremmest skal man se på sin hudtype. Er din hud tør, normal eller fedtet? Hvis du har tør hud, er det en god idé at finde en fugtgivende ansigtscreme, som indeholder nogle olier. Olien vil nemlig trænge ind i din hud og holde den fugtet hele dagen. Hvis du har fedtet hud,  kan det være en god idé at finde en fugtgivende ansigtscreme uden olie. Olie kan nemlig få din hud til at se mere fedtet ud, end den i virkeligheden er.

Gør din hud klar til produktet

En ansigtsmaske indeholder typisk nogle næringsrige ingredienser, som er med til at fjerne døde hudceller. Dette efterlader dig med en sund og velplejet hud. Når du har fundet den rette ansigtsmaske til din hudtype, så skal du huske at følge producentens anvisninger for påføring og tid, da dette kan have stor betydning for maskens effektivitet.

Genopliv din hud op med en god foundation

Når det er vinter, kan en god foundation genoplive din hud. Det er ofte den kolde luft, som gør huden tør og trist. Men med en god foundation kan du få din glød tilbage. Foundationen skal påføres jævnt for at undgå streger, og du kan bruge en makeup børste eller svamp til at påføre den.

Nogle foretrækker at bruge fingrene, men det kan være svært at få et jævnt resultat på denne måde. Der findes mange forskellige foundation på markedet. Hos Parfumdreams kan vi anbefale mærker som Lancome eller Clinique. Vælg den rigtige farve til din hudtone og påfør den jævnt med en makeup børste eller svamp. Så er du klar til at tage i byen og vise din glødende hud frem.

Det er altid rart at forkæle ens hud med nye beauty produkter, så du kan holde din hud sund og glødende i vintermånederne.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være