Gaven til mændene i dit liv

Annonce

The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt og fragt frit alle ugens dage.

Bambus underbukser med god pasform

Nogen af de mest populære underbukser til mænd er lavet af bambus. The-Basics.dk fører et bredt udvalg af sorte ensfarvede bambus underbukser eller Bambus underbukser i forskellige farver. Pasformen er god og størrelserne fås fra størrelse Small helt op til XXXL.

Klassiske Retro Boxershorts

En anden meget populær model af underbukser er de klassiske vævede boxershorts, der ikke sidder helt så stramt om låret. Underbukserne er lavet med en blødt indvendig elastik og med gylp. Underbukserne er blevet populære blandt unge, der ser dem som retro underbukser, og de er stadig populære blandt ældre, der savner underbukser som i gamle dage.

Super holdbare bomulds underbukser

Selvom bomuld i nogen grad er blevet udkonkurreret af bambus, så har the-basics.dk måske Danmarks bedste bomulds underbukser. De er lavet med en ekstra stærk og strækbar elasthane, så underbukserne sidder tæt til låret – også efter en lang dag.

Undertrøjer og t-shirts

Webshoppen sælger også bambus t-shirts til mænd i en pasform, der gør dem meget velegnede til undertrøjer. De fås i sort og hvid og med både rund og v-hals. Pasformen er tætsiddende og lavet, så den er perfekt at bruge under skjorten. T-shirtene kan selvfølgelig også bruges som det yderste lag, hvis han gerne vil have dem til at sidde tæt.

Webshoppen sælger også de klassiske undertrøjer i både bambus og bomuld. En klassisk hvid tank-top i 100% bomuld går man aldrig galt i byen med og er han lidt trænet fremhæver pasformen virkelig de gode sider af overkroppen.

Bambus strømper i forskellige længer

Kunne du tænke dig at tømme hele hans strømpeskuffe, så kan 12 par bambus strømper fra the-basics.dk være det helt rigtige til at fylde den op igen. Strømperne fås i tre forskellige længder og i et udvalg af forskellige farver. Strømperne er alle dobbeltstrikkede, så der er blødt bambus både udvendig og indvendig i strømpen og så de holder længere, og så er strømperne produceret uden generende sømme i tåen.

Kan vaskes og tørres i maskine

Alle produkterne fra the-basics.dk kan vaskes ved høje temperaturer og tørres i tørretumbleren. Webshoppen foreslår dog, at man vasker ved lave temperaturer og hænge tørrer produkterne for at spare på energien og for at forlænge produkternes levetid. De mange små fnuller, som vi tømmer ud af tørretumbleren efter brug er trods alt små fibre, som forsvinder fra tøjet og gør det tyndere.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være