Denne danske beauty darling har lavet en millioninvestering

De har spiret siden 2016, og i dag har det prisvindende danske brand Lavinde Copenhagen opnået stor succes og anerkendelse på det danske marked. Men udviklingen hos beauty darlingen er langt fra slut.

Virksomheden har netop modtaget nye, store produktionsmaskiner til at producere alt fra øjenskygge og mascaraer til foundations og håndcremer.

Og lad os være ærlige, vi kan slet ikke vente. 

Laboratorium, produktion og lager – tjek!
Lavinde Copenhagen holder til i Taastrup, hvor de både har kontor, lager, laboratorium og nu snart egen produktion. Med et hold på 9 medarbejdere er de vækstet med +200% over de seneste år, og kan nu prale af flere prisvindende produkter i sortimentet.

“Det har hele tiden været drømmen at have produktionen lige inde ved siden af, men vi havde ikke forventet at tage skridtet allerede”, fortæller Fillip Løwén Nielsen, der er medstifter af Lavinde Copenhagen.

Men efter et par år hvor Corona var skyld i leveringsforsinkelser, tomme lagre og lukkede grænser, besluttede parret alligevel at rykke.

“Så skulle det bare være nu! Vi tog det som et tegn på, at nu var der forandring på vej, og så var vi enige om at følge med”, siger Cecilie Svendsen Vinde, der er Fillips partner både privat og i forretningen.

Parret startede virksomheden tilbage i 2016, fordi de selv manglede det, de fremstiller i dag: eksklusive skønhedsprodukter af de reneste råvarer.

Satser millioninvestering på produktion
I samarbejde med Spar Nord investerer Lavinde Copenhagen lige omkring én million danske kroner på produktionen.

Er der mange i branchen, der har egen produktion?
“Nej, for det er jo en enorm investering. Så det er nok ikke der, man typisk starter. Og det afhænger i den grad også af, hvilke produkter, du producerer”, påpeger Fillip.

“Hos Lavinde Copenhagen udvikler vi jo alle vores produkter selv – og helt fra bunden. Så for os giver det helt ekstrem god mening at følge udviklingen af produktet helt fra første ingrediens til et færdigpakket produkt”, fortsætter han. “Det er vores måde at sikre os, at alt bliver gjort fuldstændig, som vi ønsker det”.

Kvalitet og rene råvarer er vores mantra
“Det er jo bestemt ikke nogen hemmelighed, at vi ønsker, at flest mulige kan få glæde af vores produkter. Og derfor fokuserer vi i høj grad på allergivenlighed – men det er aldrig på bekostning af kvaliteten”, fortæller Cecilie.

Lige under det aflange kontor på 1. salen finder man virksomhedens laboratorium. Og fuldstændig som man forestiller sig det med små reagensglas, neutrale bøtter med lange ingredienslister og Fillips dyrebare notater.

“Det bliver en enorm fordel pludselig at kunne hive en ingrediensliste direkte ud i vores egne maskiner og lave et testprodukt. Det gør os jo i stand til at kunne udvikle meget hurtigere end tidligere”, siger Fillip. “Det gør også, at vi kan tilpasse os markedet langt hurtigere og mere effektivt end før – til gavn for både vores webshop-kunder, men i den grad også vores forhandlere”, slutter han af.

Vi VIL være i udvikling
Hvad vil produktionen betyde for Lavinde Copenhagen i fremtiden?
“Det betyder jo blandt andet, at vi nærmere os en mere bæredygtig form for produktion, hvilket vi også har interesse i”, nævner Cecilie som det første.
“Men det er jo på mange måder et helt nyt område, som vi skal blive fortrolige med. Så vi indstiller os også på, at der bliver en masse nye udfordringer at løse”, fortsætter hun.
“I bund og grund havde det nok været nemmere at holde produktionen ”out-of-house”…”

“Men nu lægger det jo som sagt ikke til os at gå med de nemme løsninger”, supplerer Fillip med et smil på læben.
“Nej, det ville da være synd at sige”, runder en smågrinende Cecilie af.

Parret er desuden enige om, at en kortere produktions- og leveringstid på produkterne, vil bidrage til et mere agilt set up. Som også gør dem i stand til at tilpasse sig markedet, når det skifter. “Den form for tryghed, ser vi frem til”, runder Fillip af.

De nævner, at de har en masse nyt i støbeskeen og ser frem til at kunne udvide Lavinde Copenhagens sortiment med endnu flere, allergivenlige produkter.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er