5 hurtige om Cecilie Vindes personlige stil:

Cecilie Vinde er medstifter af Lavinde Copenhagen, som hun har skabt sammen med sin mand. Cecilie Vinde sidder som salg- og marketingchef og har tidligere arbejdet med salg inden for forskellige brancher.

1: Køber aldrig dyrt, hvidt tøj.

”Jeg er mor, og der skal være plads til både leg, kreativitet og pletter. Og hvis jeg rendte rundt i alt for dyre, hvide skjorter eller t-shirts, ville jeg slet ikke kunne slappe af sammen med min datter”.

2: Har en særlig forkærlighed for brandet Gestuz

”Gestuz forstår bare at kombinere farver og detaljer på en ekstremt elegant måde, som virkelig passer godt til min stil”.

3: Inspireret af Anine Bing

”Det er hendes måde at kombinere det maskuline med det feminine! Det er jeg vild med, og det er bestemt en kombination, jeg selv dyrker i stort set alle mine outfits”.

4: Skifter tøj, når hun kommer hjem.

”Engang i mellem kan jeg godt gå lidt på kompromis med komforten for at se skarp ud, derfor er det rart at skifte, når jeg kommer hjem. Og så tumler man bare bedre uden blazer på”.

5: Ordentlighed fremfor alt

”Det er bare ekstremt vigtigt for mig, at det ser ordentligt ud. En skjorte skal ikke være krøllet, og en bluse skal ikke være forvasket. Når jeg føler mig ordentlig klædt på, så smitter det også af på min evne til at performe optimalt”.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og