Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for fristende til at lade være. Du får opskriften her og så kan du jo se, om du kan holde nallerne fra de små nuttede konfektstykker, eller om du også må bukke under.
Sådan gør du:
Start med at ælte romessens og marcipan sammen. Skær herefter marcipanen i skriver, og nougaten i små tern.
Kom overtrækschokoladen i et vandbad, og rør til al chokoladen er smeltet. Lad chokoladen stå i det varme vand, til du er helt klar til at dyppe dine pindsvin.
Tag en skive marcipan, og kom et tern nougat i midten. Klem marcipanen rundt om nougaten, og rul det til en kugle. Med spidsen af dine fingre formes nu snuden, og du har nu kroppen til dit pindsvin.
Med dine fingerspidser holder du fat i snuden, mens du dypper pindsvinets ende i de smeltede chokolade. Med det samme rulles pindsvinets ende i hasselnødder, og dyret kommes på et stykke bagepapir.
Øjnene kan nu laves, ved at skære to små snit ved siden af hinanden, lige over snuden – dette kan gøres med en gaffel, kniv eller andet skarpt/ spidst.
Som en afslutning males snuden, ved at du dypper enden af din gaffel i smeltet chokolade, som “duttes” på pindsvinets snude. Gentag x 10, og pindsvinene er klar til servering.
Velbekomme!
Se meget mere til Sophie på hendes Instagram-profil @fillosophie og få endnu mere inspiration til lækre opskrifter!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og