Denne tiramisu cocktail skal du servere i julen

Skal du flette julehjerter med vennerne til lyden af croonerklassikere den kommende tid, kan du passende gøre det med en cremet likørcocktail i hånden lavet på Baileys Limited Edition Tiramisu.

Tiramisu er en af de mest populære desserter verden over og kan få hjertet til at banke hurtigere hos de fleste, der har en sød tand.
Nu lancerer Baileys den kendte dessertklassiker på flaske samtidig med, at vinteren sætter ind, og vi skifter fortovscaféer og byens parker ud med hjemmehygge og uldne sokker.
Den nye variant består af Baileys Irish Cream, mascarpone, espresso og et strejf af chokolade. Det nyeste medlem af Baileys-familien fungerer uanset, om du nyder den helt simpelt med en isklump, i gode venners lag, pakket varmt ind i et tæppe på sofaen eller som en ny og anderledes dessert, når du holder middagsselskab derhjemme. Baileys Tiramisu passer nemlig til de flestes smagsløg.
Udover den klassiske servering med en isklump, kan Baileys Tiramisu Limited Edition også med fordel bruges til at forfine forskellige bageopskrifter og ikke mindst til at lave fantastiske efterårscocktails.

For eksempel den her cremede Baileys Tiramisu Martini.

DET SKAL DU BRUGE
50 ml Baileys Tiramisu
25 ml vodka
Flødeskum
Kakaopulver
Is

SÅDAN GØR DU
1. Kom Baileys Tiramisu og vodka i en shaker, fyldt den med is, og ryst kraftigt i cirka 10 sekunder.
2. Si nu cocktailen over i et cocktailglas uden is, og pynt til sidst med flødeskum og lidt kakaopulver på toppen.

Baileys Tiramisu kan købes i de fleste dagligdagsbutikker og koster 149 kr.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og