[single_post_category_name]

Dette skal du opleve på en weekendtur til Aarhus

Denne artikel indeholder annonceret indhold.

Trænger du til en get-away, hvor du kan få en pause fra hverdagen og bare slappe helt af?
Der findes mange oplevelser i Danmark, som er en weekendtur værd. Vil du bruge din tur på spændende oplevelser inden for kunst, shopping og gastronomi, så kan et besøg til Jyllands hovedstad, Aarhus, anbefales.

Fashion first
I Aarhus kan du slippe din indre shopaholic løs og fordybe dig i de mange modebutikker, som både inkluderer de store kendte mærkevarer samt lokale butikker med helt unik brugskunst og tøj. Gå en tur ned i Latinerkvarteret og oplev en charmerende stemning i farverige omgivelser.

Hvis du er i Aarhus bliver du nødt til at tage et smut forbi disse storcentre, hvis garderoben derhjemme trænger til noget nyt:

  • Bruuns Galleri
  • Salling
  • Magasin

Tag en tur ned gennem gågaden, som er et rent shoppingmekka. I centrum af byen finder du også mange gode restauranter, som du kan spise på, inden du skal ud og have lækre drinks i det aarhusianske natteliv. Start eksempelvis med en drink på en af de mange caféer ved åen, hvor du og dit selskab kan suge den hyggelige storbystemning til jer.

Sjove attraktioner
Der er masser af ting at give sig til i Aarhus. Må der gerne være gang i den, kan du tage i Tivoli Friheden. Den sjove forlystelsespark ligger i udkanten af Marselisborg skov, så du kan prøve rutsjebaner og karruseller i grønne omgivelser. MOLSLINJEN giver også rabat til Tivoli, hvis du har rejst til Aarhus med dem.

Du kan også besøge Botanisk Have og Væksthusene, som er en fantastisk, grøn oase lige midt inde i byen. Gå hyggelige ture langs de snoede stier, snup en bid mad i Væksthusenes hyggelige café og slut eventuelt dit besøg af med en tur i Den Gamle By, som ligger et stenkast derfra.

Kunstmuséet AROS er også klart et besøg værd, hvis du er i Aarhus. Du kan sikkert finde en kunstudstilling, som rammer din smag og vækker din nysgerrighed, på en af de ti etager på det imponerende museum. Gå også en tur på tagets regnbue, hvor du får et smukt udsyn over Aarhus.

Kom nemt til Aarhus
Bor du ikke lige i nærheden af Aarhus, så fortvivl ej. Du kommer nemt til Aarhus fra Sjælland med MOLSLINJEN. Du kan enten gå ombord eller køre i egen bil eller KOMBARDO EXPRESSEN. Det giver dig en pause undervejs, og så sparer du både tid og brændstof.

Slå dig ned i en af de bløde sæder og nyd overfarten med et godt måltid mad. Du kan også få en lækker latte fra BARISTA’s COFFEE SHOP, som er 100 procent bæredygtig.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide