Sådan dekorerer du væggene i stuen

artiklen indeholder reklame

Det er en rigtig god idé at have en form for dekoration på væggene i din stue. Har du ikke det, kommer de hurtigt til at virke tomme, hvilket medfører, at stuen virker følelsesforladt og mindre hjemlig.
Har du endnu ikke pyntet væggene i din stue, er det derfor på tide at få det gjort. I denne forbindelse har du flere muligheder, hvorfor det handler om at finde en løsning, der tiltaler dig. Har du brug for lidt inspiration, så læs med herunder.

Malerier er altid en god løsning

Der bør selvfølgelig ikke herske tvivl om, at malerier altid er et hit. Det er en rigtig god måde at pynte væggene i sin stue, og så kan det tilmed også være en god investering. Køber man det rette kunst, kan det nemlig stige i værdi med årene.
Når du vælger malerier til din stue, er der flere ting, der er værd at have med i overvejelserne. Blandt andet er det klogt at sikre, at malerierne er relativt store, så de optager plads på væggene. Hertil skal du også sikre, at de går godt i spænd med den øvrige indretning i din stue

Akustikpaneler kan også være pæne

Rigtig mange tror, at akustikpaneler kun kan gavne akustikken i et lokale. Det er selvfølgelig deres egentlige formål, men det betyder ikke, at de ikke kan gavne på andre punkter. Langt de fleste, der overvejer at få monteret disse paneler på væggene, gør det, fordi de er pæne.
Har du fokus på at vælge akustikpaneler, der er pæne og harmonerer godt med din indretning, vil de fungere rigtig godt på væggene i din stue. Er du i tvivl om, hvorvidt det er en løsning, der vil appellere til dig, bør du starte med at købe et enkelt panel, så du kan teste, hvordan det ser ud.

Indrammede plakater også et hit

Der var en tid, hvor plakater ikke blev anset for at være kunst til væggen. Sådan forholder det sig slet ikke i dag, hvor plakater findes i mange danske hjem. For at gøre det pænere, bør du naturligvis sørge for, at dine plakater er rammet ind og er bag glas.
I denne forbindelse er det vigtigt at nævne, at plakater ofte vælges af personer, der godt kan lide at skifte lidt ud i deres dekoration. Hvis du godt kan lide dette, er malerier næppe det rette valg, da de som regel er ganske dyre.

Vælg altid vægdekoration ud fra den øvrige indretning
Hvis du har intentioner om at købe vægdekoration til stuen, er der flere faktorer, der er vigtige at fokusere på. Det vigtigste er dog, at du vælger dekoration, der harmonerer med den øvrige indretning i din stue.
Har du generelt en meget neutral indretning med jordfarver, vil det næppe fungere synderligt godt med farverige malerier. Derimod kan det være en god løsning med enten akustikpaneler eller plakater, der er designet i jordfarver, herunder beige, brun m.m.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive