Dette skal du opleve til Børnenes Kulturnat

Nu vender børnenes egen Kulturnat endelig tilbage og inviterer små og store børn, i selskab med deres voksne, på kulturel skattejagt i deres egen by. Den 17. marts byder Den Lille Kulturnat med ind bag byens facader i København og på Frederiksberg, hvor perspektivet denne aften er i børnehøjde, og sjove, spændende og lærerige oplevelser venter. Læs med her, hvor vi guider til et udpluk af de særarrangementer, man kan opleve med børnene, og se hele programmet her.

Prins eller prinsesse for en aften
Amalienborg museet glæder sig til at byde velkommen til en eventyrlig aften for prinser og prinsesser i alle aldre. Her kan man besøge kroneværkstedet, hvor man kan pynte sin helt egen krone. Gå på opdagelse i den kongelige garderobe og klæd dig ud som prins eller prinsesse for en aften. På den smukke Beletage vil H.C. Andersens eventyr om Prinsessen på ærten blive vækket til live i små teaterforestillinger ved skuespiller Christian Rossil og musiker Ditte Rønn-Poulsen.
OBS! Tilmelding nødvendig: Læs mere og book billet her

Kom tæt på politiets arbejde
Politimuseet åbner huset til en spændende aften sammen med politiet! Vi inviterer alle børn og deres forældre til at møde politibetjente, politiheste, vores online patrulje og opleve politiets tekniske arbejde med spor og gerningssteder på nært hold. Børnene kan også få taget deres eget fingeraftryk og prøve politiuniformer i børnestørrelser. Vi glæder os til at se jer til en aften helt tæt på politiets dagligdag og arbejde.
Læs mere her

Leg på 100 måder
Kom og leg på 100 måder på Campus Carlsberg, hvor vi åbner dørene for sjove og spændende legeuniverser. 200 pædagogstuderende står klar med lege og aktiviteter til børn i alle aldre. Kom og prøv krea-lege, bevægelseslege, teknologilege, musiklege og hulelege. Oplev teaterforestillinger, børnekoncerter og leg i vores stemningsfyldte Playlab. Der er mulighed for at købe snacks og drikkevarer i caféen.
Læs mere her

Rumrejse på Designmuseum Danmark
Skyd årets Lille Kulturnat i gang med en spændende rumrejse for børn og voksne i fremtidsudstillingen ’The Future is Present’. I udstillingen findes bl.a. en robothund, en Ellert, en lampe af ko-tarme og en kjole af mælk. For hvordan ser fremtidens design egentlig ud? Hop om bord i raketten, og bliv klogere. Besøg også vores designværksted, hvor du kan lave din egen fantasi-planet.
Læs mere her

Børnedisko i Kulturhuset Indre By
Vi inviterer alle dansemus fra 3 år og op efter til diskoaften i Kulturhuset Indre By. Vores to DJ mødre sætter gang i anlægget med alle de gode sange, vi kan danse, grine og lege til. Vi sørger for at få alle ungerne med og skaber en rigtig sjov fest sammen. Tag gerne en pizza med fra den lokale – vi sørger for gratis saft, vand og kaffe. Vær venligst opmærksom på, at børnene altid skal deltage sammen med en voksen, der har ansvaret for dem under hele besøget.
Læs mere her

Praktisk info:
Den Lille Kulturnat finder sted den 17. marts 2023 kl. 16-20. Kulturpas til Den Lille Kulturnat kan i år kun købes digitalt i Kulturnattens webshop fra den 1. marts. Kulturpasset koster 110 kr., når du er fyldt 12 år. Med et kulturpas kan man medbringe børn under 12 år gratis til alle arrangementer.

Kulturpasset er også gyldig som rejsehjemmel i bus, tog og Metro i zonerne 1-99 fra kl. 15.00 til kl. 21.00 den 17. marts. Vær opmærksom på, at hvis kulturpasset benyttes som rejsehjemmel, kan en voksen kun tage to børn med under 12 år.

Se de enkelte arrangementer for evt. aldersbegrænsning

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være