[single_post_category_name]

Sådan passer du på din hud i 30’erne

Reklame for Clarins

Passer du på din hud hver eneste morgen og aften – eller er du en af de kvinder som synes det er uoverskueligt og kun lige får gjort det mest nødvendige?

Strålende hud er nøglen når det kommer til ens velbefindende – for hvem vil ikke gerne have en smuk, ungdommelig hud hele livet?

Hvis du skal have god gavn af din hudplejerutine, er det vigtigt at du hele tiden er opmærksom på din hud og hvilke signaler den fortæller dig – for det er faktisk ret relevant at optimere rutinen i takt med at du bliver ældre. Det der fungerede for et par år tilbage, har måske ikke samme effekt mere.

Huden er kroppens største organ og udvikler sig hele tiden – i takt med, at vi bliver ældre, og derfor er det også vigtigt, at vi husker at tage os af den!

Du har måske tidligere hørt om Clarins populære Double Serum – og nu er der netop tilføjet et nyt lækkert produkt til serien. Den sikrer dig den bedst mulige hudplejerutine.

Nyhed – Double Serum Light Texture

Som nævnt har Clarins udvidet deres populære Double Serum-serie – og nu kan du købe deres Double Serum Light Texture – en lettere udgave af den ikoniske Double Serum, men med samme egenskaber og fantastiske resultater.

Uanset alder er Clarins Double Serum et absolut musthave til din hudplejerutine. Dens unikke formel kombinerer 21 kraftfulde planteekstrakter som hjælper med at booste din huds 5 vitale funktioner:

Genopbygger · Fugter · Ilter · Nærer · Beskytter

Med Clarins Double Serum Light Texture forkæler og beriger du din hud med ægte plantepower. De effektive planteekstrakter gør din hud smidig, blød og strålende. Desuden mindsker den porer, fine linjer og huden vil synes yngre.

Den nye lette udgave er perfekt til dig med kombineret hud som ønsker en let konsistens – og så er den helt genial her til sommer!


 

Når man når ind i vol 3.0 i livet, begynder de fine linjer at snige sig frem i ansigtet – derfor guider vi til hvordan Clarins’ fantastiske Multi Active serie kan hjælpe dig mod en smukkere hud.

Udover at bruge Double Serum Light Texture hver morgen og aften ville det være ideelt at kombinere den med Clarins Multi-Active dagcreme. Det er en fugtgivende anti-age dagcreme som henvender sig til kvinder i 30’erne – desuden bekæmper den effektivt de første ældringstegn som typisk er forårsaget af en travl og stresset hverdag.

Du får en creme som er spækket med antioxidanter og giver den smukkeste udstråling i huden. Produktet findes i 4 varianter, så du kan få den som passer perfekt til din hudtype og behov.

Multi-Active Daycream – All Skin types

Dagcremen passer til alle hudtyper og giver din hud masser af fugt samtidig med at den forebygger og minimerer de første linjer. Dine ansigtstræk bliver glattere og huden bliver mere klar og smidig.

Multi-Active Daycream-Gel – Normal to Combination skin

Denne formel er en gel som henvender sig til kvinder med kombineret hud – den giver masser af fugt og beskyttelse og gør dine ansigtstræk mere smidige.

Multi-Active Daycream – Dry Skin

Dagcremen med en rig formel og er derfor egnet til kvinder med tør hud. Ligesom de andre cremer i serien sørger denne også for at minimere de tidligere fine linjer og stramme din hud op og gøre den smidig.

Multi-Active Daycream – All Skin Types SPF20

Hvis du er på udkig efter en dagcreme som kan anvendes til alle hudtyper og som indeholder SPF20, så er denne creme helt fantastisk til dig. Ikke nok med, at den beskytter din hud mod de skadelige stråler fra solen, så giver den fugt og forebygger og beskytter din hud mod fine linjer.

 

Ligesom det er ideelt med en god morgenrutine, er det mindst lige så vigtigt med en god aftenrutine. Selvom det kan være svært at tage sig sammen til at give huden den helt store tur sent om aften, er det noget af det vigtigste – og derfor har Clarins fundet den mest simple vej til en perfekt hudplejerutine inden du lægger hovedet på puden.

Kombiner din Double Serum med Clarins’ Multi-Active natcreme. Den indeholder blandt andet valmueekstrakt som giver huden nyt liv samtidig med at den reducerer tegn på manglende søvn.

 

 

Clarins Multi-Active natcreme fås i 2 forskellige varianter.

Multi-Active Nightcream – Normal to Combination skin

Hvis du har normal til kombineret hud, er denne natcreme perfekt til dig. Den giver dig masser af fugt, beskytter, forebygger og minimerer de første fine linjer. Med denne natcreme får du glattere ansigtstræk og en mere klar og smidig hud.

 

Multi-Active Nightcream – Normal to Dry skin

Hvis du derimod har normal til tør hud skal du have denne natcreme som har en rig formel som fugter huden i dybden hen over natten – her vågner du op med en blød, stram og smidig hud.

 

“Do better, do more, and enjoy doing so”

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide