[single_post_category_name]

Her er de træningsshorts, du ikke kan undvære til sommer

Reklame for de bedste træningsshorts
Det kan være lidt af en jungle at finde de helt rigtige træningsshorts til din løbetur, træning eller aktive hverdag afhængig af hvilke præferencer, størrelser og pasformer, du ønsker. Men temperaturen stiger, solskinstimerne bliver flere og hyppigere, og der går ikke længe, før
de vinterblege-ben skal luftes efter en lang vinter.

EYDA har netop lanceret shorts i forskellige pasformer og længder, der er designet med henblik
på at imødekomme kvinders forskellige præferencer og kroppe. Vi har udvalgt vores favoritter
og kombineret dem med overdele i friske farver.

Andrea 2-in-1 Shorts – Deep Coral – 449 DKK
Maria Sports Bra – Deep Coral – 349 DKK

Første skud på stammen er disse lette og bløde shorts. Shortsene sidder løst i benene, men har diskrete indershorts med lommer, som sikrer super komfort – både under træning eller til en del af et sporty hverdagsoutfit. Og er den korale farve lidt for frisk til dig, så findes de også i grå og sort.

Ellie Ultralight Shorts – Teal – 449 DKK
Cindy Sports Bra – Teal – 349 DKK

Ellie-modellen er en klassiker i Ultralight materialet fra EYDA, som mange er glade for. Shortsene har en høj talje med et fast, elastisk taljestykke, der sikrer, at de bliver siddende, hvor de skal. Og så er der lommer på hver side, som er perfekte til telefonen eller et par padelbolde!

Vega CoverMax Shorts – Dark Teal – 449 DKK
Nina High Support Sports Bra – Dark Teal – 499 DKK

Den sidste model vi vil fremhæve, er fremstillet i EYDAs CoverMax materiale, som er 110% squatsikkert. Modellen er superhøjtaljet, hvilket giver god støtte til maven, og så er der justerbar elastik, som sikrer, at shortsene bliver siddende, hvor de skal. Er du i tvivl om, hvilke shorts, der passer dig, så tag EYDA’s shortsguide her.

Læs også: Guide: Sådan finder du de rigtige træningstights

Vidste du?
EYDA tilbyder 30 dages pasformsgaranti på tights og shorts. Så klikker du et par shorts hjem, har du muligheden for at træne, løbe og være aktiv i dem. Passer de dig ikke, kan du sende dem retur og få hjælp til at finde den rigtige pasform.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide