Abonnér på
ChriChri MagasinDu kan abonnere på ChriChris helt eget magasin her. Det udkommer 2 gange årligt - den første torsdag i april og oktober.

Der er flere fordele ved at være abonnent. Som abonnent får du blandt andet magasinet billigere, end hvis du køber det i butikkerne. Du sparer 20 kr. pr. magasin, samt porto på 3 udgivelser. Vi sender nemlig 2 eksklusive udgivelser særligt til abonnenter ud over vores marts- og septemberudgivelser. Herudover får du også magasinet med posten, før det er muligt at købe det i butikkerne. Vi inviterer ud over dette også til events såsom ChriChri TV-lancering i efteråret 2017. 

Magasinerne indeholder alt, hvad et livsstilsmagasin skal indeholde af dybdegående artikler om bolig, DIY og de lækreste madopskrifter. Du vil kunne finde masser af mode- og skønhedsindhold samt artikler om sundhed, bøger og rejser. Desuden vil der også altid være eksklusivt indhold fra Christiane i magasinet. 

Sådan fungerer dit abonnement

Dit abonnement af ChriChri Magasinet bliver betragtet som et løbende abonnement. Det vil sige, når du får det sidste magasin i din abonnementsperiode (som er på 2 magasiner), så modtager du samtidig et girokort som gælder for en ny abonnementsperiode på 2 numre. Betaler du dette girokort, har du hermed fornyet dit eksisterende abonnement og får automatisk tilsendt de næste 2 numre. Betaler du ikke girokortet, vil du modtage en rykker for betaling med posten, betaler du heller ikke denne rykker - vil vi betragte dit abonnement som ophørt. For at få vores magasin med posten igen - vil du så skulle oprette dig på ny via vores hjemmeside. Du vil ikke få tilsendt nogle magasiner i den periode hvor du har fået tilsendt en rykker.

Mastercard

Har du kun et MasterCard til betaling, så skriv til chrichri@abo-service.dk eller ring på    
tlf. 88 80 54 23

2 NUMRE AF
CHRICHRI MAGASINET
• • • • • • • •

2 numre: 79 kr. stk.
Marts og september
_________________________________

Værdi i alt: 158 kr.
_________________________________

Din pris: 118 kr.
+ porto og eksp. 49 kr.Tilmeld dig
nyhedsbrevFølg os

10 bøger til sommerferien 

Læs mere

10 typiske rejsefejl & hvordan du undgår dem

Læs mere

Insider Guide: De 3 bedste drinkssteder i Paris

Læs mere

Guide til en weekend i Paris

Læs mere

Træk stikket og rejs væk i påsken!

Læs mere

Insider Guide: Vietnam 

Læs mere

Insider Guide: New York

Læs mere

Insider Guide: Amsterdam

Læs mere
ChriChri.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere