Privatlivspolitik


Oversigt:

1. Ejeroplysninger 
2. Hvad er Cookies? 
2.1 Sådan sletter eller blokerer du for cookies 
2.2 Formål med cookies på vores website 
2.3 Gemius webstatistik 
2.4. Google Analytics 
2.5. Annoncenetværk 
3. Brug af personoplysninger 
3.1 Kontakt vedr. personoplysninger 
3.2 Beskyttelse af personoplysninger 
4. Handelsbetingelser for ChriChri Magasinet abonnementsservice

1. Ejeroplysninger 
ChriChri ApS 
Skt. Peders Stræde 39, st.  
1453 København K 
CVR: 35675655

2. Hvad er cookies? 
En cookie er en lille tekstfil, der lagres på din computer eller tilsvarende, for at kunne genkende den. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Sådan sletter eller blokerer du for cookies 
http://minecookies.org/cookiehandtering

2.2 Formål med cookies på vores website 
Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter. 
Sitet anvender cookies fra en følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:

2.3 Gemius webstatistik 
Websites anvender cookies fra Gemius, der registrerer internetbrug på markedsniveau og på tværs af forskellige websites. Målingen overholder al lovgivning på området herunder persondataloven, ICC/ESOMAR International Code of Marketing and Social Research Practice, og videregiver ikke oplysninger om de enkelte personers internetadfærd, men kun i samlet form. Se f.eks. fdim.dk/statistik 
Gemius registrerer ikke personoplysninger, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilladelse hertil, hvilket f.eks. sker i forbindelse med udfyldelse af spørgeskemaer. 
Du kan fravælge at indgå i Gemius-målingen her:  
http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php

2.4 Google Analytics 
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. 
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her:  
http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.5. Annoncenetværk 

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

Tradedoubler  
Du kan fravælge at indgå i netværket her:  
http://www.tradedoubler.com/dk-da/privacy-policy/

Tradetracker

Google ads.  
Du kan fravælge at indgå i netværket her:  
https://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=en

Du kan fravælge at indgå i netværket her:  
http://site.adform.com/privacy-policy/en/

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her:  
http://minecookies.org/fravalg

3. Brug af personoplysninger 
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner. 

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger 
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos ChriChri Aps, skal du rette henvendelse på info@chrichri.dk.  
Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer, der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger 
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personligeoplysninger på eget ansvar. Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug. Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites. 
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Handelsbetingelser for ChriChri Magasinets abonnementsservice
 
Der kan tegnes abonnement på ChriChri Magasinet. Et abonnement inkluderer to numre af ChriChri Magasinet, som udkommer to gange årligt med 6 måneder mellemrum i april og oktober. Et abonnement koster i alt 118,00 kr. (plus fragt på 49,00 kr.). 

Abonnementet tegner du her

Når du køber et abonnement på ChriChri Magasinet, håndteres alt omkring abonnementet af Reepay: 

Reepay A/S | Njalsgade 76, 3., DK-2300 København S - Danmark | Tlf.: +45 7199 2832 | contact@reepay.com | https://www.reepay.com  | CVR. Nr. 32097901

Har du spørgsmpl i forbindelse med dit abonnement på ChriChri Magasinet bedet du henvende dig til:  abo@chrichri.dk

Når du har købt et abonnement, modtager du en kvittering pr. mail som dokumentation for din handel. 

Abonnement
 
Abonnenter modtager deres magasin senest på udgivelsesdagen. Udgivelsesdagen er den første torsdag i april, samt den første torsdag i oktober. Abonnementet er løbende, indtil det opsiges. Dette betyder, at abonnementet automatisk fortsætter, indtil det opsiges.  

Behandling af persondata
 
Personoplysninger behandles fortroligt og lagres under sikre forhold i overensstemmelse med gældende lovgivning. Du har ret til indsigt i dine personoplysninger. Du kan her skrive til  abo@chrichri.dk for at få oplysninger om dine informationer, såfremt du har angivet dit abonnementsnummer.

Betaling
 
ChriChri trækker pengene for abonnementet samme dag, som abonnementet købes. Du kan betale med Dankort og VisaDankort.  

Ved betaling af abonnementet accepterer du samtidig, at abonnementet automatisk fornyes. 

Manglende betaling er ikke en opsigelse af abonnementet. Afvisning af modtagelse af ChriChri Magasinet gælder ej som opsigelse af abonnementet. Opsigelse kan kun ske ved skriftlig henvendelse til abo@chrichri.dk, og er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse herpå. Se mere under "OPSIGELSE". Hvis ChriChri ikke modtager betaling, sender vi en rykkerskrivelse med et gebyr på 100,00 kr. og ChriChri forbeholder sig retten til at stoppe tilsendelsen af flere magasiner, indtil betalingen er registreret. ChriChri kan i alt sende 3 rykkerskrivelser ud med mindst 10 dage mellemrum. Er betalingen stadig ikke registreret efter de tre rykkerskrivelser, har ChriChri retten til at sende det skyldige beløb til inddrivelse hos vores advokat.

Disclaimer
 
Når du skriver dig op til abonnementsservice, giver du samtidig ChriChri tilladelse til, at Club ChriChri, må sende dig spændende nyhedsbreve pr. e-mail. Afmelding af nyhedsbrevene kan til en hver tid ske via afmeldingslink i de fremsendte mails.

Forsendelsesomkostninger
 
Ved levering af ChriChri Magasin til destinationer udover Danmark pålægges typisk et ekstra fragt- og ekspeditionsgebyr på 80,00 kr. for destinationer i Europa og 120,00 kr. til øvrigt udland. Der tillægges også et ekstra fragt- og ekspeditionsgebyr på 80,00 kr. til Grønland og Færøerne. 

Fortrydelsesret
 
Når du har købt et abonnementet, har du en fortrydelsesret på 14 dage. 
Fortrydelsesretten regnes fra den dag, hvor du modtager dit første ChriChri Magasin i dit abonnement. Ønsker du at fortryde aftalen, skal du rette henvendelse til abo@chrichri.dk og underrette os om, at du har fortrudt aftalen. Hvis du udøver din fortrydelsesret, refunderer ChriChri beløbet på selve ChriChri Magasinet, men ikke på fragten af magasinerne. Vær venligst opmærksom på dette, når du skriver dig op. Refunderingen vil ske uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse om, at du vil fortryde abonnementsaftalen. ChriChri har dog retten til at tilbageholde tilbagebetalingen, indtil ChriChri har modtaget det fremsendte ChriChri Magasinet retur, såfremt dette allerede er blevet sendt. Du kan kun bruge din fortrydelsesret, hvis du endnu ikke har taget dit abonnement i brug. I praksis betyder det, at du ikke er påbegyndt læsning af dit ChriChri Magasin.

Ophavsret
 
Al indhold i ChriChri Magasinet har ChriChri samtlige rettigheder til og intet indhold må under nogle omstændigheder kopieres eller benyttes på nogen vis nu eller i fremtiden. Som abonnent har du ingen rettigheder til kommerciel brug, salg, videresalg, eksemplarfremstilling, distribution eller promovering af dette indhold.

ChriChri vil anmelde alle former for rettighedsbrud.

Opsigelse
 
Du kan til enhver tid vælge at opsige dit abonnement på ChriChri Magasinet, dit abonnement kan dog først ophøre efter den periode, du har betalt for. Dette betyder, at du vil ikke kunne få refunderet din betaling for eventuelle ikke fremsendte magasiner, men at abonnementet først automatisk stopper ved abonnementsperiodens udløb. Du kan dog oplyse i din opsigelse, at du ikke vil modtage flere magasiner, men betalingen vil stadig ikke blive tilbageført. Opsigelse kan kun ske ved skriftlig henvendelse til abo@chrichri.dk og er først gældende, når du har modtaget en bekræftelse herpå. 

Spørgsmål
 
Har du spørgsmål til dit abonnemen,t kan du kontakte os her: abo@chrichri.dk. Hav venligst dit kundenummer klar ved hånden for en hurtigere behandling af din forespørgsel. 

Ændring i priser og vilkår
 
ChriChri har retten til at ændre abonnementspriserne på ChriChri Magasinet og fragt. Såfremt at ChriChri foretager prisændringer, vil disse først træde i kraft for den efterfølgende betalingsperiode af abonnementet. Dette betyder, at du kan nå at opsige dit abonnement, hvis du ikke længere ønsker at abonnere på ChriChri Magasinet ved prisændringer.

De samme regler er gældende, hvis ChriChri ændrer abonnementsvilkår og betingelser på ChriChri Magasinet.  

Ændringer af personlige oplysninger
 
Har du fået ny adresse eller nyt betalingskort, kan du ændre dine oplysninger her: abo@chrichri.dk

Du har selv ansvaret for at ændre dine oplysninger, om det er betalingskort eller adresse. Der er en behandlingsfrist på 2 uger, så husk at ændre dine oplysninger i god tid.

Sidst opdateret: Marts 2018


Tilmeld dig
nyhedsbrev



Følg os

10 bøger til sommerferien 

Læs mere

10 typiske rejsefejl & hvordan du undgår dem

Læs mere

Insider Guide: De 3 bedste drinkssteder i Paris

Læs mere

Guide til en weekend i Paris

Læs mere

Træk stikket og rejs væk i påsken!

Læs mere

Insider Guide: Vietnam 

Læs mere

Insider Guide: New York

Læs mere

Insider Guide: Amsterdam

Læs mere
ChriChri.dk anvender cookies til at huske dine indstillinger og statistik. Denne information deles med tredjepart. Læs mere