Christiane: Sund og spændstig hud? Ja tak!

ANNONCE for Oslo Skin Lab

(pssst… Der er rabat til dig nederst i artiklen!)

Jeg er, og har altid været, af den overbevisning, at jeg er NØDT til at pleje min hud indefra, hvis jeg vil gøre mig nogen forhåbninger om at kunne pleje den udefra. Hvad mener jeg så med det? Jo, jeg mener, at vi kan købe os fattige i dyre cremer, men hvis ikke vi har plejet huden indefra, så kan de dyre cremer ikke nå deres fulde potentiale – og hvad er så pointen med at bruge alle de penge på hudplejeprodukter?  

Hvordan plejer jeg så min hud indefra?  

Det gør jeg via sund kost, sunde olier og kosttilskud.   

I denne artikel vil jeg fokusere på et af de nyere elementer, som jeg for nylig har tilføjet til min ”inner beauty” rutine. Faktisk var det før jeg overhovedet indgik et samarbejde med Oslo Skin Lab, at jeg blev interesseret, eller nærmere fascinere af kollagen i pulverform. Kollagen er det, som gør huden spændstig, gør at den kan hele (efter sår fx) og at den er smidig. Jeg skal ærligt indrømme, at jeg her på det seneste (jeg er 36 år) er blev langt mere bevidst om, hvad jeg selv kan gøre for at -lad mig sige det, som det er – holde huden flot og lækker. Rynkerne generer mig ikke …. endnu – min direkte fokus ligger klart på selve huden som helhed – dens spændstighed og fugtbalance. Men ikke dermed sagt, at jeg ikke bruger anti-age cremer etc., for det gør jeg. Jeg forebygger alt det, jeg kan. Jeg vil ikke miste gløden og spændstigheden i min hud. 

Oslo Skin Lab laver kollagen i pulverform. Man tager et rør med pulver hver dag og indtager på den måde kollagenet, som så virker holistisk indefra. Omkring 30-års alderen falder ens kollagen niveau med 1-2% om året, vildt pres! Men sådan er det altså – nu må vi selv aktivt gøre noget ved det, hvis vi vil gøre et forsøg på at opretholde spændstigheden i huden – efter de 30 🙂  

Oslo Skin Lab forklarer kollagen-pulveret således.  

”Kollagen findes (også) i proteinrig mad, men for at huden skal kunne gøre nytte af indtaget må kollagenet være brudt ned i præcise peptidelængder. Proteiner i mad er ikke hydrolyseret, og har derfor ingen rigtig påvirkning på huden.” 

Jeg har som sagt gjort kollagen-pulveret fra Oslo Skin Lab til en del af min morgenrutine.  

Pulveret smager af absolut intet og du kan putte det på, hvad som helst. Din kaffe, din smoothie, ja, you name it. Jeg kommer det i et glas vand sammen med lidt kanel (et lille pift). Jeg elsker kanel (håber også, at det er godt for et eller andet). Du behøver på ingen måde at kopier mit kaneltip – jeg er bare enormt dårlig til at drikke vand – så det ville være at slippe for nemt, hvis jeg kom det i kaffen (som jo heller ikke er smaddersundt for huden!), men ved at komme det i vand, SKAL jeg drikke vand jo!  

Jeg begyndte at tage pulveret for 4 uger siden – og har taget nogle billeder før og følger op med efter billeder, når der er gået 4 uger.   

Mine forventninger er ikke, at der er rynker, der forsvinder eller at jeg ser 2 år yngre ud. Min forventning er, at min hud vil føles mere smidig og stråle mere. Og så handler det også for mig om at vide, at jeg gør noget aktivt selv for at forebygge. Jeg hjælper med at pleje min krop indefra og giver den masser af gode tilskud, således at den kan stråle og også bedre kan tage imod det jeg kommer på den udefra.  

Hvis du køber Oslo Skin Lab lige her får du automatisk 50% rabat på første pakke på medlemskab og fri fragt. Derudover vil du fremover  modtage The Solution med 30% rabat pr. pakke og fri fragt.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 2 kommentarer

  1. Kathrine Thomsen

    Må det mon bruges mens man ammer? 🙂 Vh Kathrine

    1. Når det kommer til amning henviser vi til din læges råd, jeg ved at Oslo Skin Lab også henviser til at man rådfører sig til egen læge inden 🙂 Mvh Ditte // Team ChriChri

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og