[single_post_category_name]

Sådan fejrede vi udgivelsen af ‘The Pink Issue’

Igår var en fejringens dag for Team ChriChri. Vi er nemlig begyndt at fejre os selv, hver gang vi har udgivet et nyt magasin. Man skal jo huske at fejre sig selv, ikk’? 😉

LÆS OGSÅ: Nu kan du endelig købe ‘The Pink Issue’!

Der er ingen tvivl om, at vi elsker vores arbejde, men man skal altså heller ikke kimse ad, hvor meget arbejde der ligger i at få stablet sådan et magasin på benene, og vi arbejder hårdt og meget på at give vores læsere det allerbedste indhold – hver gang. Heldigvis har vi et fantastisk team med vores Lady Boss i spidsen og en dedikeret magasinredaktør, som gør, at alt det her er muligt. Og som sagt krævede det altså lidt fejring efter et par intense måneder.

Vi indtog frokosten hos Noho i Københavns Kødby, og hvis man gik og troede, at sådan nogle magasin-typer som os kun spiste salat og ting uden gluten, så kunne det ikke være længere fra sandheden. Alle fik enten sliders eller pizza – og selvfølgelig dessert!

Efterfølgende tog vi tilbage på kontoret for at ordne dagens sidste arbejde, og her ventede der noget af en overraskelse, da Bows & Balloons og Flower Atelier havde pyntet op til den helt store guldmedalje med blomster, balloner og alt derimellem.

En fantastisk dag, som bliver svær at toppe næste gang, vi udgiver et nyt magasin.

Til sidst vil vi gerne sige et KÆMPE tak til alle samarbejdspartnere, der har været med til få det her magasin til at ske, samt til alle jer fantastiske læsere, som bare har heppet og delt som aldrig før. I forstår ikke, hvor meget det betyder <3

xx Team ChriChri

Du kan i øvrigt se, hvor The Pink Issue kan købes HER samt blive abonnement på ChriChri Magasinet HER.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide