Vind: Kursus med Amanda Lagoni

Vind kursus:

I samarbejde med sexolog og parterapeut Amanda Lagoni udlodder Team ChriChri et gratis online kursus til to heldige ChriChri læsere.

Kurset hedder “Min guide til et godt parforhold” og er til dig, der måske godt kunne bruge nogle nye input til parforholdet. Kurset varer 2 timer og indeholder i alt 20 små episoder, hvor hun kommer ind på alt fra kommunikation i parforholdet til sex, erotik og begær. Kurset har en værdi af 1.199 kroner.

Du vinder ved at svare rigtigt på spørgsmålet i den hvide boks. Vi finder to heldige vindere, som bliver kontaktet direkte.

LÆS OGSÅ: Vintersex og kærlighed i kulden

Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N, hvor hun arbejder med par og individuelle klienter. Derudover holder hun foredrag, workshops, underviser og er fast skribent her på ChriChri.dk, hvor hun skriver om alt fra sex og samliv til kommunikation i et parforhold.

Du kan læse mere på www.amandalagoni.dk.

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores persondatapolitik, som kan læses her

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt