Her skal du studere, hvis du vil have mulighed for romance i studietiden

Om kortlægningen

Kortlægningen er baseret på happns egne data og tager udgangspunkt i antal Crushes og antal sendte beskeder i appen ved landets ti største universiteter og højere læreanstalter. En Crush opstår, når to brugere kan lide hinandens profiler.

Nu kan man søge om optagelse på universiteter og andre højere læreanstalter, hvilket for mange indebærer starten på noget nyt. Studenterlivet er ikke kun studier, men også sammenkomster hvor romancer opstår. Men hvilke universiteter og højere læreanstalter flirtest der mest på? Det finder du på denne liste.

Forårssemestret er i fuld gang, og der flirtes normalt helt vildt på campus. Men i en tid, hvor det er sværere at møde sit livs store kærlighed ude i byen eller på natklubber, er der mange, som bruger datingapps. Især på Københavns Universitet. Ifølge happns kortlægning topper universitetet i hovedstaden nemlig listen over Danmarks mest flirtevenlige universiteter. På en tæt andenplads er det singler på Copenhagen Business School og Aarhus Universitet, der får flest Crushes. Hvis man ikke vil søge kærlighed i studietiden, så passer University College Lillebaelt eller VIA University College måske bedst – de havner nemlig nederst på listen.

Søndage er den mest aktive dag på appen, og det gælder også for universiteter og andre højere læreanstalter. Mandag er også en god dag, hvis man vil prøve at finde en Crush. Hvis du vil have den bedst mulige flirtemulighed, bør du være aktiv i appen kl. 21. Det er på det tidspunkt, at flest personer er aktive på flere universiteter og højere læreanstalter.

Top 10 over højere læreanstalter og universiteter med flest Crushes og som er mest aktive i chatten

1. Københavns Universitet

2. Copenhagen Business School

3. Aarhus Universitet

4. Danmarks Tekniske Universitet 

5. Professionshøjskolen UCN

6. Roskilde Universitet

7. Syddansk Universitet

8. Aalborg Universitet 

9. University College Lillebaelt

10. VIA University College

 

Kilde: Happn

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være