7 søde ideer til en varm vinterdate

Indeholder reklamelinks

Uanset om I lige er begyndt at date, eller om I har været kærester længe, så kan det være mere udfordrende at finde på kreative ideer til en vinterdate, nu hvor solen går tidligere ned, og hvor den kolde temperatur kan komme i vejen for de fleste udendørs aktiviteter. Men frygt ej – vi kommer her med 7 bud på sjove og hyggelige aktiviteter, I kan lave på jeres date her i vintermånederne.

LÆS OGSÅ: Skru op for varmen i julen med frækt legetøj

Netflix og chill med et twist!

Netflix og chill er gået hen og blevet en klassiker, men sørg for at forberede dig ordentligt, så I ikke først skal bruge halvanden times tid på at finde ud af, hvad I vil se. Du kan enten bestemme dig for, hvilken film I skal se på forhånd, eller du kan udvælge tre-fire film, som din date kan vælge imellem. Indret stuen med tæpper og stearinlys og køb ind til varm kakao med marshmellows.

Et varmt bad efterfulgt af lækker hjemmelavet kage

Især december er for de fleste en måned med knald på. Måske har du haft ekstra travlt på arbejdet op til juleferien. Du har ræset rundt for at få gaveindkøb og juleforberedelser gjort klar, og du trænger til at komme lidt ned i gear. Og hvad er så bedre end et dejligt varmt bad sammen med din partner? Slut af med manér ved at lave en kage sammen – eller en anden ret, der ikke kræver for meget tid og anstrengelser, mens I sipper rødvin og kysser hinanden. Hvis det ikke er den perfekte vinterdate-idé, hvad er så?!

Sneet inde? Planlæg en indendørs picnic

Hvis du ikke bryder dig om at bevæge dig ud i sneen – for let’s be honest – det er hyggeligst at kigge på INDEFRA. Brug det i stedet som en undskyldning til at forvandle dit stuegulv til en lækker picnic-lokation. Fold et tæppe ud på gulvet, find plastikservice frem og brug resten af dagen på at spise tapas-retter på gulvet, mens i drikker kold hvidvin af plastikglas.

Lav et bål

Dette kræver selvfølgelig, at man bor et sted med en have, eller i hvert fald har adgang til en, hvor man kan tænde bål. Men når det er klaret, så er det bare med at købe kiks, chokolade og marshmellows ind til s’mores og finde det varme overtøj frem, og så kan I ellers sidde i bålets skær og hygge jer med hinanden – og jeres s’mores 😉

Lær at lave flødeboller sammen

En god måde at lære hinanden at kende på, er ved at tage på et flødebollekursus sammen. Det kan både være med til at gøre stemningen mindre anspændt, hvis det er en af jeres første dates. Som en ekstra bonus er du garanteret at få noget ud af det, uanset hvordan daten ender – nemlig flødeboller. Du kan se en oversigt over alle de steder, man kan komme til flødebollekursus her.

Stå på skøjter

En af de oplagte udendørsaktiviteter om vinteren er selvfølgelig at stå på skøjter. En perfekt måde at komme hinanden lidt nærmere er ved at tage ud at skøjte sammen, især hvis den ene af jer ikke er supererfaren, så I “desværre” er nødt til at holde i hånden.

Spil et spil

Er I lige begyndt at date, kan I lære hinanden bedre at kende ved at spille et sjovt brætspil, som får samtalen til at flyde. Det kan eksempelvis være det sjove brætspil Right or Wrong, hvor man ganske enkelt skal gætte, om spørgsmålet er rigtigt eller forkert. Skal det være lidt mere sexet, kan I kaste jer ud i det frække brætspil 50 Days of Play, som er inspireret af 50 Shades of Grey og indeholder en terning, samt 50 konvolutter med lege, overraskelser og oplevelser, I kan nyde sammen.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og