Er det snart slut med Grey’s Hvide Verden?

Er du inkarneret fan af Grey’s Hvide Verden kan du godt ånde lettet op… Lidt endnu i hvert fald. For intet tyder på, at en af vores absolut favoritserier har tænkt sig at stoppe lige foreløbig – trods sine 18 sæsoner! 

LÆS OGSÅ: De bedste julefilm til din juleferie!

Men spørger man hovedpersonen (og en af seriens producere), Ellen Pompeo, der spiller Meredith Grey, så er hun faktisk en af dem, der mener, at serien snart har overskredet sin udløbsdato. Til mediet Insider har hun afsløret, at hun længe har forsøgt at overbevise seriens andre producere om at slutte serien.

“Jeg har forsøgt, at overbevise alle om, at den skal slutte,” siger hun, “Jeg føler, at jeg er den super naive person, som bliver ved med at sige “Men hvordan skal historien udvikle sig, hvilken historie vil vi gerne fortælle?” og alle de andre er bare sådan “Who cares, Ellen? Den tjener en masse dollars.”

Mediet Entertainment Tonight skriver desuden, at dette ikke er første gang, at Ellen Pompeo har udvist interesse for at få serien afsluttet. Tilbage i september på den røde løber til Emmy-uddelingen udtalte hun:

“Jeg har forsøgt at komme væk længe. Jeg har forsøgt. Det er ikke, fordi jeg ikke har forsøgt. Jeg har tætte forhold i tv-netværket, og de har været rigtig, rigtig gode ved mig og har overbevist mig om, at jeg skal blive. Mirakuløst, bliver vi ved med at finde frem til ting, der giver mig grund til at blive, og hvis der er en grund, så bliver jeg.”

Så so far kan vi godt ånde lettet op og krydse for, at tv-netværket bliver ved med at have talegaverne i orden, så de kan overbevise Ellen om, at det ikke er tiden til en afslutning endnu!

 

Kilde: Cosmopolitan

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og