Månedens getaway: Hjemmespa for real – Lad forkælelsen komme til dig!

Reklame for luksusleje.dk

Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet og hverdagslivet som så mange andre, og oplever også at tid kan være en mangelvare i børnefamilien. Derfor har Amanda og hendes mand Mads Marcus, besluttet at tage på en getaway ét døgn hver måned, rundt om i Danmark. Og her på chrichri.dk kan du følge med, til inspiration til getaways og til parforholdet. På denne getaway blev Mads dog skiftet ud med veninder og svigerinder, og de lod forkælelsen komme til dem – nemt og bekvemt.

LÆS OGSÅ: Derfor er julefrokosten ikke  problemet…

Den første weekend i december, stod på getaway. Og denne gang var overskriften fællesskab, nydelse og forkælelse med min søster og mine svigerinder – som jeg er så heldig, også er nogle fantatiske kvinder og veninder.

Det er virkelig ikke en selvfølge at glæde sig til at være sammen med familie, men jeg glædede mig virkelig! Jeg havde også i forventningens glæde fået forskellige ophold sponsoreret, men der var lige som ikke nået af det, der var helt rigtigt. Jeg orkede ikke rigtig hotel og spa med en masse mennesker, men ville samtidig gerne forkæle mig og damerne. Derfor ledte jeg med lys og lygte efter et sommerhus, vi kunne leje med udendørs vildmarksbad, så vi kunne have privatliv og spa-forkælelse på én og samme tid.

Det kunne jeg simpelthen ikke finde – og midt i min febrilske søgen efter det perfekte, kom jeg på den perfekte idé! Jeg havde set et sted, at jeg kunne leje et vildmarksbad…

Jeg delte tanken med min søster, og hun mindede mig om, at vores fætter – som jeg ikke har set i mange år – tilfældigvis ejer og udlejer danmarks lækreste vildmarksbad (not kidding!), så jeg tog fat i ham… og vupti! Så var der arrangeret forkælelse i indkørslen til mine forældres sommerhus.

Vi ankom fredag i løbet af eftermiddagen. Stefan fra “luksusleje.dk” var der, og satte vildmarksbadet op, og startede brændeovnen op, som opvarmede vandet.

Der var rullet en rød løber ud fra hoveddøren til vildmarksbadets trappe – virkelig god stil! Det kræver så lidt, men gør meget for helheden. Og det er standard! Vi fik ingen særbehandling. Mens vandet stille og roligt blev opvarmet af brændeovnen, hyggede vi inde i varmen med ost og rødvin.

Jeg er så priviligeret, at min søster er en af mine nærmeste veninder, og at mine 2 brødre har giftet sig med nogle virkelig dejlige kvinder. Derfor havde jeg virkelig glædet mig til denne getaway – til at komme lidt tættere på de vigtige kvinder i mit liv, og til at have tid til at tale og være – uden at blive afbrudt af børn, mænd og livet. Dét at lave noget sammen som samtidig giver plads til samtalen, er helt genialt. Og her er et vildmarksbad særlig genialt. Det kan lidt det samme som vandring… stilheden er naturlig. Hvis samtalen finder sit midlertidige punktum, giver det mening at ligge i stilhed i det varme vand og se op på stjernerne… Der bliver mere plads til pauser og væren, når man laver noget sammen. Det gælder for så vidt i alle relationer. Når vi laver noget hvor vores krop og vores sanser er aktiveret, hvad end det er vildmarksbad, vandring eller en kanotur, bliver der mere nærvær. Det sanselige, det taktile, er her og nu…

Og man må sige, at vi fik sansning… Med 1 grad i luften, 41 grader i vandet og bobler i blodet, var det en en sanselighedsbombe udover det sædvanlige, for ikke at snakke om havbadet lørdag morgen, inden vi igen hoppede i vildmarksbadet.

Og så må jeg sige, at jeg nød, at vildmarksbadet var kommet til os, og ikke omvendt. Jeg kan godt lide spaophold, men jeg foretrækker at have spabadet for mig selv med min partner eller veninder, og ikke med “Louise og Henrik” eller et andet fremmed par, som også er på “privat” getaway. Det her var så privat, som det kunne blive, samtidig med at det var fuld forkælelse og sansning. Og hvorfor har jeg aldrig prøvet en flydende bar før? Genialt!

Vildmarksbadet fra luksusleje.dk var det flotteste og mest luksuriøse vildmarksbad, jeg har set på hjul. Dette kan dog kun lejes i Sydjylland. Men i min lille research kunne jeg se, at man kan leje vildmarksbade over hele landet – det er bare en google-søgning væk.

Og tænk sig at overraske veninderne eller kæresten med et vildmarksbad i haven eller i indkørslen for en aften eller en weekend… Mine forældre blev så vilde med det, at du har booket det selv samme vildmarksbad hen over nytåret…

Jeg kommer stensikkert til at leje et til hjem i privaten – så er forkælelsen lige der, indenfor rækkevidde. Jeg er en nydelses-freak og jeg er fuldstændig vild med idéen om at forkælelsen og spa’en kommer til mig, og ikke omvendt.

Privat, bekvemt og lækkert. Det kan man da kalde hjemmespa – for real!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og