[single_post_category_name]

Sex kalender: Få 12 steamy måneder i 2022

Indeholder reklamelinks

Uanset om du er en “nyt år, ny mig”-type person eller ej, så får årsskiftet os ofte til at sætte nye mål for året. Nogle mennesker sætter mere motion som mål, andre håber på mere lykke og succes. Men hvorfor ikke (også) tilføje et mere sexet år til dine mål for 2022? Her får du 12 mål, en for hver måned, der vil udfordre, pirre og måske føre til nye yndlingsstillinger og orgasmer? Stick with us girl, og vi garanterer dig, at du på tærsklen til 2023 vil se tilbage på dit bedste og mest sexede år yet.

Januar: Nyt år, nye sexstillinger

Hvis du starter det nye år med et sundhedskick, er sex den sjoveste og mest overskuelige måde at få pulsen op på. I stedet for at bruge penge på nye fitnessredskaber, et fitnessmedlemskab du aldrig bruger eller nyt løbetøj, der hurtigt ender bagerst i skabet, så er nye sexstillinger i dit repertoire en ideel måde at få lidt mere cardio ind i din hverdag. Hvis du leder efter nogle stillinger, der vil overbevise din sundhedstracker, så kan du prøve stillinger som cowgirl, doggy-style, reverse cowgirl, og lotus,  der alle er cardio-toppers.

Februar: Bring sexlegetøjet frem

Nu hvor du har fået et par sexstillinger mere i dit repertoire, er det tid til virkelig at skrue op for tingene med noget orgasme-boostende legetøj. Tilføj Satisfyer Pro 2 Next Generation Klitoris Stimulator til din natbordsskuffe og oplev intense orgasmer, da klitoris stimuleres ved hjælp af pulserende trykbølger, der efterlader dig i nydelsesfuld ekstase. Den har 11 forskellige hastigheder, så der er masser af udforskning at hente for dig selv – eller måske du skal lade din partner bruge den på dig eller bruge den sammen.

 

Marts – ugentlig sexleg

Det er stadig køligt udenfor, men det skal ikke være køligt i dobbeltsengen. Den nemme løsning på at holde varmen er ganske enkel: Ugentlige sexlege. I modsætning til traditionelle brætspil er sexspil meget mere tilbøjelige til at hjælpe dig med at blive afslappet og meget mindre tilbøjelige til at få natten til at ende i et skænderi om, hvem der vandt.

Prøv eksempelvis disse terninger, der hurtigt får temperaturen til at stige, når de med et kast bestemmer, hvad du skal gøre ved din partner. Eller udfordre din partner i dette truth or dare sexspil, hvor spillekortene vil afgøre, om I skal besvare intime spørgsmål eller løse pirrende opgaver. Du kan her finde mange flere sexspil, som uden tvivl vil sørge for en hot stemning i soveværelset.

April – sexet rollespil

Start måneden med at tage en paryk, et kostume og måske endda en accent på, og fortsæt stemningen hele måneden. Brug en aften på at planlægge de forskellige scenarier/personer, du gerne vil være, og brug resten af ​​april til at udspille dine fælles favoritter. Hvis du har brug for noget inspiration, så prøv at efterligne tv-karakterer, genskabe de hotteste filmsexscener eller tag et genkendeligt erhverv i sexet udklædning som politibetjent eller stewardesse.

 

Maj – the naked day

Foråret er her og det betyder varmere dage. Så hvorfor ikke udnytte de stigende temperaturer og sæt en dag af hver uge til at være helt nøgen sammen med din partner. Gør i bund og grund alt, hvad du normalt gør – bare uden tøj. Ikke alene vil du finde dig selv i at fnise ved at gøre normale ting som at fodre dine kæledyr eller lave morgenmad nøgen, men chancerne er, at der vil være mange flere afslappede kærtegn og fysisk kontakt i løbet af dagen.

Juni – sex i havet

Du vil blive overrasket over, hvad lidt udendørs sex i bølgerne kan gøre for dit kærlighedsliv!

Juli – en sexet picnic i det fri

Inviter din partner på en sexet picnic. Pak din picnickurv fuld af afrodisiakaene mad som æbler, figner og vandmelon, eller gør det mere fancy med østers, asparges og trøfler, som alle er med til at øge sexlysten hos dig og din partner. Server champagne og fodrer hinanden med jordbær dyppet i chokolade, mens I sender hinanden dybe, intense blikke – og I vil få svært ved at vente med at komme hjem bag private døre.

August – del en sexfantasi

Det sidste halve år har du dækket et stort seksuelt terræn, hvilket betyder, at august er den perfekte måned til at have en fantasi-check-in. Sandsynligvis har du lært en ting eller to om dine egne ønsker og fantasier siden januar, så nu er det tid til at dele det med din speciel some one. Planlæg en særlig date-aften for at tale om dine (også gerne din partners!) seksuelle fantasier i et stressfrit miljø, vælg et par ideer, som I begge kan lide, og gør det så til en mission at udforske et par nye kinks sammen i august.

September – ryk ud af soveværelset

Det er tid til at sige farvel til din seng i september. Målet for september er nemlig at have sex så mange forskellige steder som muligt. Det kan betyde sex i det fri, en romantisk get away til et nyt sted eller blot at skifte lokation derhjemme med sex på spisebordet, i badet, i sofaen, på gulvet – hvis du kan fantasere om det, kan det lade sig gøre.

Oktober – Smid BDSM på bordet

Chancerne er, at du allerede kommer til at have udklædt Halloween-sex, så spark tingene et hak op og tilføj noget læder. BDSM – som dækker alt fra trældom og disciplin, dominans og underkastelse, sadisme og masochisme – er blevet mere og mere mainstream gennem årene. Det vigtigste er blot, at I løbende tjekker ind med hinanden og har et safe word, og så er I klar til at kaste jer ud i en helt ny sexet verden. I løbet af oktober måned kan du udforske magtdynamikken mellem dig og din partner i soveværelset ved at bruge håndjern, bind for øjnene og måske endda et smæk eller to.

November – ingen penetration

Hvis du og din speciel someone altid hælder til et samleje, når I har sex, så tag denne måned til at prøve noget andet end vaginal penetration. Gå på skift ned på hinanden. Hav en nat med gensidig onani side om side eller foran et spejl. Giv 69’eren en chance til. Du bliver måske overrasket over at indse, hvor mange andre fantastiske former for sex, der findes.

December – du er i mål

Hurra – you made it! Og forhåbentlig har året budt på et par behagelige og sexede overraskelser, så du har lært dig selv, din krop og din partner bedre at kende seksuelt. Fejr den sidste måned med at forkæle dig selv med et stykke sexlegetøj, som enten kan bruges med din partner eller som måske er noget, du finder pirrende, men ikke før har turdet at give dig i kast med. Måske du skal prøve Satisfyer Little Secret App-Styret Trusse Vibrator, hvor du og din partner kan have jeres egen lille frække hemmelighed sammen, uanset hvor I befinder jer? Eller kast dig ud i at udforske analsex med en buttplug? Eller måske du bare skal forkæle dig selv med den gode gamle rabbit-vibrator kendt og elsket af mange kvinder.

 

 

 

Kilde: cosmopolitan

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide