Skru op for varmen i julen med frækt legetøj

Indeholder reklamelinks

December kan både være kold og stressende med juleindkøb, julearrangementer (selvom de fleste snart er aflyst), men det findes der heldigvis råd for. Et frækt råd. For hver gang, du får en orgasme udløses dopamin i hjernen – et stof der både får dig til at føle dig lykkeligere og mere opstemt. Vi har fundet derfor tre frække sager, der skruer op for varmen i december. Du kan både bruge dem med en partner, men heldigvis kan de også bruges alene.

LÆS OGSÅ: Det mest populære sexlegetøj, du kan styre med din telefon

LELO Sona Cruise Klitorisstimulator

Denne stilfulde vibrator lover dybe klitorisorgasmer med sine 8 pirrende niveauer af berøringsfrie lydbølger. Den har desuden en cruise-control, som gør, at intensiteten ikke svinger, uanset hvor hårdt eller blidt, du trykker den mod din klitoris. Vibratoren er vandtæt, så ideel at have med en tur i badet.

Køb den her (pssst.. lige nu sparer du 63% på den!)

LELO Tiani 3 Parvibrator med fjernbetjening

Denne vibrator med fjernbetjening er lidt mere til parret, der giver hinanden en ekstra fræk julegave i år. Denne vibrator er en nyere og forbedret udgave af den prisvindende LELO Tiani parvibrator. Med sine målrettede vibrationer stimulerer den effektivt kvindens klitoris, og partneren kan, med den medfølgende fjernbetjening, styre hvornår kvinden skal nå sit klimaks. Den har intet mindre end 8 vibrationsprogrammer og er nem og brugervenlig. Og så skader det heller ikke, at designet er stilet og eksklusivt.

Du køber den HER

LELO Hula Beads Roterende Vibratoræg

Endnu en genial opfindelse fra LELO. Nemlig verdens første vibrerende æg, der både roterer og vibrere for mest mulig nydelse. Som en lille ekstra bonus, fungerer den også rigtig godt til bækkenbundstræning, og er især ideel til dig, der måske har født et eller flere børn – eller dig der generelt bare er dårlig til at få lavet dine knibeøvelser (we see you).. Som en ekstra fræk gimmick følger der en fjernbetjening med, som kan bruges på op til 12 meters afstand – så I behøver ikke engang opholde jer i samme rum (ideel til parret, hvor den ene er i isolation på et af hjemmets værelser). Ægget har 6 forudindstillede programmer, samt to unikke programmer, hvor det er bevægelserne med fjernbetjeningen, der styrer æggets pirrende rotationer og vibrationer.

Du finder det skønne æg HER

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være