[single_post_category_name]

Alt du skal vide om Bridgerton sæson 2!

Indeholder reklamelinks

Det er ikke for sjov, at januar har ry for at være årets længste måned. Julens hygge og nærvær er ovre, nytårets glitter og pailletter er pakket væk, og klokken er ikke meget mere end 16, før det bliver mørkt. Men så er det godt, at vi kan komme med en god nyhed, som kan booste humøret her i den kolde tid. I dag er der nemlig 80 dage til, at sæson 2 af Bridgerton ENDELIG har premiere. I den anledning har vi her samlet alt, hvad vi ved om den nye sæson so far.

LÆS OGSÅ: Sådan skaber du en luksuriøs hotelstil derhjemme

Ny hovedperson

Denne sæson vil følge den anden bog i Julia Quinns serie, En Uventet Forelskelse. Denne gang vil den tage udgangspunkt i den ældste Bridgerton-søn Anthony, i hans jagt på en kvinde, som han kan gifte sig med. På denne rejse finder han sig selv i en kærlighedstrekant med kvinden Edwina og hendes ældre stedsøster Kate.

Bye, bye Simon Basset

Det er tidligere blevet bekræftet, at Regé-Jean Page, som spiller Simon Basset, ikke medvirker i sæson to (hvem rækker os en Kleenex??), men hans hustru i serien Phoebe Dynevor vil stadig dukke op fra tid til anden, ligesom andre stjerner som Nicola Coughlan, Claudia Jessie m.fl. også vil gæste denne sæson. Der vil desuden være nye ansigter i den kommende sæson, bl.a. Simone Ashley og Charithra Chandran, som spiller de to stedsøstre, ligesom vi vil blive præsenteret for Bridgerton-patriarken, som spilles af Rupert Evans.

Præmiere i marts

Filmningen af den anden sæson af Bridgerton begyndte tilbage i maj 2021, og vi har indtil videre fået et par smagsprøver på den nye sæson. Henover julen blev det afsløret, at sæson to af den populære serie får premiere den 25. marts 2022! Sikke en julegave, hva’?I en video ser man flere af seriens hovedpersoner læse et brev op fra Lady Whistledown, hvor hun afslører premieredatoen for den nye sæson – en nyhed som castet tilsyneladende ikke selv, havde set komme.

Netflix afslørede allerede det første klip fra serien tilbage i september. Du kan se klippet her:

LÆS OGSÅ: Er Kendall Jenner blevet gift?

Kilde: Popsugar

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide