Januarudsalg: Det skal du gå efter

indeholder reklamelinks 

Januar har ry for at være en måned, hvor butikkerne går amok i udsalg og tilbud, man ikke må gå glip af. De gule udsalgsskilte findes ikke kun, når man bevæger sig ud blandt forretningerne – du kan nærmest ikke åbne din mailboks eller tjekke dine sociale medier, uden at blive spammet med nedsatte varer, som du ikke kan leve uden.

LÆS OGSÅ: Optimer din garderobe, giv slip på dårlige tøjvaner og få større tøjglæde

We know, we know! Det er svært ikke at blive et let offer, for et godt tilbud. Men januarudsalget kan også være farligt. Det kan være svært ikke at lade sig forblænde af nedsatte procenter, der siger 40-50-60, og pludselig står du med en masse nyt tøj og andet, som du i virkeligheden ikke havde brug for. Tilbuddet var bare for godt til at lade være.

Men heldigvis er hjælpen nær. Her kommer fem gode råd til, hvad du skal gå efter, når du udsalgsshopper, så du ikke ender i fejlkøb.

Kig efter noget, du længe har ønsket dig

Har du længe haft en særlig uldfrakke i kikkerten eller drømt om et par smukke stiletter til særlige anledninger, så er det måske nu skal slå til. I hvert fald hvis det, du har holdt øje med, er sat ned. Og vi snakker ikke om ting, du har haft i kikkerten den seneste uge, men items, som du har overvejet over tid og er vendt tilbage til flere gange. Det kan også være nye spisebordsstole eller et sofabord, som du nu endelig kan købe med god samvittighed, fordi det er sat ned.

Gå efter klassikerne

Det kan virkelig være nemt at lade sig rive med, når man falder over et knaldtilbud. Men pas på du ikke falder i en fælde, og køber en kjole i en farve, du ikke ellers ville gå i eller et par bukser i en mærkelig pasform, bare fordi det var sat ned med mange procenter. Overvej, om du også kan se dig selv i det her tøj til næste år, og gå efter klassiske items som en trenchcoat, chelsea-boots, uldtrøjer, slacks osv.

Tid til fornyelse?

Er du ved at løbe tør for din yndlingsfoundation eller skal du bruge kræfter på at få trykket de sidste sørgelige rester ud af din yndlingsdagcreme er det også en god ide at opdatere dullegrejet nu. I januar kan du ofte spare gode penge på dine beautyprodukter, men ligesom med alt andet, skal du også passe på, at du ikke falde over knaldtilbud på produkter, som bare ender med at ligge i skuffen og samle støv.

Shop til børnene

Er der små mennesker i dit hjem, ved du nok allerede, at det kan være en dyr affære. Som os andre kan børnene ikke nødvendigvis passe skotøj, overtøj osv., når vi går ind i en ny sæson, ligesom vi andre for det meste kan. Derfor kan det godt være en god ide at købe nedsat børnetøj til de forskellige årstider nu. Derudover er der også gode tilbud på ting som barnesæder, interiør og møbler. Så venter du dig i den kommende tid, eller er der ting, at I endnu ikke har fået købt, er det  Gå efter vinterstøvler, overtøj og møbler.

Vær fremsigtet

Vær ærlig overfor dig selv, når du udsalgsshopper. Kan du helt ærligt se dig selv blive glad og benytte dig af dine nyindkøbte udsalgsvarer om 6, 12 og 24 måneder? Selvfølgelig er der nogle ting, man bruger op, men lad være med at bruge penge på noget, som kun giver dig en kortvarig lykkefølelse.

Redaktionens udvalgte udsalgsvarer:

Sofabord fra MENU, Køb her

Sengetæppe fra HAY, Køb her

Frakke fra Modström, Køb her

Skjorte fra Bruuns Bazaar, Køb her

Støvle fra Bukela, Køb her

Parfume fra YSL, Køb her

Glimmer termosæt fra En Fant, Køb her

Babysengetøj fra That’s Mine, Køb her

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og