4 praktiske løsninger til den travle børnefamilie

Måske kender du det godt? Så snart man får børn, kræves der lige lidt mere planlægning for at kunne bevare overblikket. Heldigvis findes der et hav af gode og praktiske løsninger derude, som kan hjælpe børnefamilien lidt på vej både med tid og overblik. Her er vores favoritter pt.

LÆS OGSÅ: Christiane: Mit tip til et godt middagsarrangement

Navnemærker

Med et institutionsbarn er det med at have tungen lige i munden, når man skal have alt med hjem fra institutionen. Især hvis det er efterår eller vinter, hvor overtøjet ofte bliver smattet til med vand og mudder og derefter får en tur i tørreskabet. Så står man pludselig dér og skal finde den RIGTIGE flyverdragt, de RIGTIGE vanter og de RIGTIGE støvler. Her er et godt tip at få navnemærker i den lilles tøj, så du altid er sikker på, at du får det rigtige med hjem. Hos Ikastetiket.dk kan du få navn i tøjet med navnemærker – ved hjælp af alt fra tøjklistermærker, strygemærker og tekstiltush. Derudover har du også mulighed for selv at tilføje et billede på mærket, så dit barn har mulighed for at genkende sit eget billede i tøjet – Smart, hvis den lille ikke kan læse endnu!

Mad leveret til døren

Med fuldtidsjob, børn der skal hentes og andre almindelige hverdagspligter, kan det være en kæmpe hjælp at få lidt aflastning på madlavningsområdet. Her på redaktionen er vi eksempelvis store fans af Simple Feast, som leverer vegetariske måltidskasser, som er premade og tager 10 minutter at lave – lige til døren. Er du ikke lige til vegetarmad, findes der andre udmærkede måltidskasser, som gør, at du kan spare tid på indkøb og madlavning.

Ugeplan

En ugeplan er GULD værd, når man skal skemalægge familiens planer. Hos Ugeplan.dk kan du selv være med til at designe din skematavle, så den passer til jeres behov. En god løsning til at få overblik over familiens aktiviteter en uge frem – så er der i hvert fald mindre sandsynlighed for, at du glemmer ting som forældremøder, tandlægebesøg, legeaftaler osv.

Let og lækkert morgenbrød

Smartbake.dk har gjort det nemmere at lave friskbagt morgenbrød, madpakkebrød, rugbrød og meget, meget mere. Smartbake er stiftet af fire brødentusiaster, der elsker kvalitetsbrød. Her får du dej leveret til din dør, så du selv kan lave lækkert brød derhjemme – næsten ligesom hjemmebagt, bare med lidt hjælp. Og det er ikke bare en almindelig bolledej, nej, du kan vælge mellem bl.a. pizzadej, muffindej og glutenfri dej. Så er der ingen undskyldning for ikke at bage selv mere 😉

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og