[single_post_category_name]

Kvinden bag den nye Abercrombie-parfume: Sådan skal du bruge din parfume

Abercrombie & Fitch er ude med en ny skøn duft, som du snart kan læse meget mere om her på ChriChri. Bag duften står perfumer Gabriela Chelariu, som der her fortæller om inspirationen bag duften og kommer med tips til, hvordan du skal bruge din parfume.

LÆS OGSÅ: Nu kan din mand dufte som Mr. Grey!

Q

Hvordan vil du definere Abercrombie & Fitch?

A

Abercrombie & Fitch er et mærke, der blander moderne stil med eventyrlyst. Abercrombie & Fitch er ubesværet, livlig og autentisk. Det er for forbrugere, der lever livet fuldt ud og udnytter ethvert øjeblik.

Q

Hvordan vil du beskrive Abercrombie & Fitch-kvinden?

A

Abercrombie & Fitch-kvinden er frisindet, frygtløs og selvsikker uden at tænke over det,. Hun er en kvinde, der drømmer stort, og gør selv sine drømme til virkelighed.

Q

Hvordan fik du ideen til kompositionen af ​​den nye First Instinct duft?

A

Jeg var inspireret af farven blå og tanken om den uendelige blå himmel og havet, og så jeg indarbejdede facetter, der holder sig til ideen om at være fri uden tøjler.

Jeg ville også skabe en duft, der var relevant, ikke for abstrakt, og som appellerer til både yngre og ældre Abercrombie & Fitch-forbrugere. For at gøre det, sørgede jeg for, at duften var “Forever Modern” – en duft, der lever i øjeblikket, og aldrig bliver kedelig eller forældet.

For at fange disse ideer tilføjede jeg skarp bergamot og en saltet havluft-note, der inkorporerer et nyt Firmenich-fangenskabsmolekyle, som giver et moderne, vandigt indtryk. Kombinationen er forfriskende og genoplivende, som følelsen af ​​at være fri og tæt på naturen.

Ved at tilføje pæon og abrikosnektar fik den et twist, der er energisk og ubesværet. Kombineret med cremet vanilje og sandeltræ, får man en behagelig og tilgængelig følelse, når man dufter til den.

Jeg tilføjede også clearwood for at illustrere den aromatiske, træagtige friskhed, som du finder udenfor. Det tilføjer en kontrast til de vandige toner og fuldender duften af ​​frihed, som ingen nogensinde bliver trætte af i en duft.

Q

Fik Abercrombie & Fitch-brandet dine tanker hen på særlige noter?

A

Jeg fik straks associationer til eventyret i naturen og det uendelige blå himmel og hav. Det inspirerede mig til at tilføje vandige facetter, såsom saltet havluft og pæon og abrikosnektar til duften. Jeg ønskede at opfange den betryggende varme af at være udenfor, så jeg tilføjede cremet sandeltræ og clearwood. Samlet set får du et rebelsk, men også afslappet indtryk, som også er det, som Abercrombie & Fitch repræsenterer.

Q

Hvad gør A & Fs nye duft en genkendelig Abercrombie & Fitch parfume, og hvordan adskiller den sig fra eksisterende parfumer i porteføljen?

A

Duften bringer elementer af karisma og legesyge, hvilket er meget vigtigt for A & F-mærket. Det fanger den afslappede og cool følelse i sin stil og dens forbrugere. Duften adskiller sig fra andre A & F dufte, fordi den har et element af afhængighed og velkendt komfort, der efterlader et varigt indtryk. Disse noter giver et element af langvarig elegance, der giver selvtillid uden at være selvhøjtidlig.

Q

Hvor meget frihed har du, når du laver parfume til for et brand? Var der specielle noter, som Abercrombie & Fitch ønskede skulle inddrages?

A

Vi har meget frihed, men vi tænker altid på forbrugeren først. Vi ønskede også, at duften skulle have et blåt indtryk, som binder sig til det udendørs og lysten til livet hos A & F-kvinden. Når det er sagt, tager vi denne inspiration og fortolker det kreativt. Vi forsøger altid at skubbe til grænserne, udforske nye territorier og skabe spændende øjeblikke. Denne duft handler om frihed, og det er sådan, vi imødekom Abercrombie & Fitch-brandet.

Q

Hvad er de fundementale kararistika ved en kvindes duft, som appellerer til en mand?

A

Mænd er tiltrukket af de sensuelle spor i en duft. Det minder dem om den naturlige sensualitet i en kvindes hud. Den er cremet og trøstende med afhængighedsskabende og forlængende kvaliteter, der får dem til at ville have mere.

Q

Hvad gør kvinde-parfume til en signaturduft?

A

En kvinde-parfume er en signaturduft, når den er mindeværdig og fanger din opmærksomhed, og får dig til at forbinde duften med vedkommende, som bærer den. Det skal også være let at forstå og ikke off-putting.

Q

Hvordan skal man bruge en parfume, for at få det bedste resultat?

A

Kvinder bør anvende en duft ved at sprøjte det i luften og derefter gå gennem det. I stedet for, at det bliver en koncentreret mængde på visse punkter på huden, skaber det en duftaura eller sky, så hele kroppen er dækket.

Q

Hvilke anbefalinger/tips har du til kvinder, som er på udkig efter en signaturduft?

A

Følg din intuition. Duft er noget, der taler til dig og er meget personligt. Jeg anbefaler også at teste duften først ved at tage den på, bruge den, opleve duften den så du kan se, hvordan den udvikler sig. Det hjælper også at få feedback fra andre. Jo flere komplimenter, des bedre.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide