[single_post_category_name]

ChriChri tester: Lækker og sund hud til efteråret

Annonce for Clarins

Efteråret er så småt ved at være over os, og det betyder ofte, at vi skal gøre en lille ekstra indsats for at få hud, der er gennemfugtet og velplejet. Udover at sørge for at have en god hudplejerutine med plejende produkter, kan du med fordel forkæle din hud lidt ekstra et par gange om ugen med en ny maske. Vi har testet den nye øjenmaske Hydra-Esstentiel fra Clarins, som booster hudens fugtbalance og giver dig et friskere udseende. I videoen kan du høre meget mere om øjenmasken og de nye SOS-masker fra Clarins, som du snildt kan bruge samtidig med masken og som afhjælper flere problemer. Maskerne forhandles hos Matas.

God fornøjelse! 

Xx Team ChriChri

LÆS OGSÅ: Stjæl stilen: Smuk nude makeup

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide