Makeup-artistens bedste tips til hud med glød

Artiklen indeholder reklamelinks

Som nogen måske kan huske, var vi i slutningen af juni så heldige at være inviteret til et overdådigt event i Monaco med Max Factor. Her fik vi bl.a. mulighed for at møde den anerkendte makeup-artist og forfatter Wendy Rowe, som netop har fået titlen som Max Factors nye kreative direktør.

I videoen viser hun med hjælp fra de nyeste lanceringer, hvordan man skaber et smukt look, der udstråler sund hud med glød. Vi er især vilde med Radiant Lift-concealeren, som Wendy ses bruge flere gange, som har en blød applikator, og som indeholder C- og E-vitamin og lysreflekterende pudder, så øjnene ser større og klarere ud og selvfølgelig den nye Radiant Lift-foundation, som både dækker og gør dig lækker, samtidig med, at den arbejder og plejer din hud, mens du har den på.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

3 tips til sexlivet

Facts Amanda Lagoni er uddannet rytmisk sanger, og uddannet parterapeut og sexolog, samt udvikler af konceptet Vokalterapi. Amanda driver egen klinik i Stefansgade, Kbh N,

Sommerlige solbærsnitter

IngredienserAntal: 10 store solbærsnitter Sværhedsgrad: Let Mørdej 100 g sukker 200 g hvedemel 100 g durumel 1 tsk vaniljesukker 200 g smør 2 æggeblommer Andet