My Daily Routine: Trine Kjær

THE PINK ISSUE

Køb magasinet her

Artiklen indeholder reklamelinks

Denne artikel er et uddrag fra det nye ChriChri-magasin The Pink Issue. Hvis du vil læse mere, kan du blive abonnent her eller købe bladet i butikkerne her.

Hvordan foregår din daglige beauty-rutine?

Jeg starter hver morgen med at rense huden med en vatrondel og Trine’s Wardrobe Micellar Water, som jeg putter i køleskabet, så den er kølig og vækker min hud. Derefter putter jeg et par dråber af Trine’s Wardrobe Face Serum i min creme og masserer det ind i ansigtet, inden jeg lægger makeup. Jeg elsker ”no make-up”-looket til hverdag, og derfor består min makeuprutine kun af lidt concealer, brynmascara og en gennemsigtig læbepomade, som jeg bruger på øjenlåg, som highlighter og på læberne. Mit hår børster jeg altid med min Mason Pearson-børste, og derefter sprayer jeg Trine’s Wardrobe Saltvandsspray i håret, så det får lidt ekstra fald.

Om aftenen inden sengetid renser jeg først min hud med Trine’s Wardrobe Cleansing Foam, som jeg putter på en fugtig Konjac-svamp. Det er mit bedst tip til en pæn og ren hud. Jeg fjerner rester med min Micellar Water, og så putter jeg Trine’s Wardrobe Serum på til natten.

Hvor lang tid bruger du på hår, hud og makeup på en dag?

Det, der tager klart længst tid, er mine rense- og fugtritualer, men alt i alt er det nok ikke mere end højest 10 minutter. Jeg har ret travlt om morgenen og prioriterer en god morgenmad og min datter mere end at stå foran spejlet, så derfor har jeg bl.a. fået lavet eyelash lift, som gør, at mine øjenvipper altid har det smukkeste naturlige buk, så jeg ikke behøver mascara.

Hvad er dit bedste beauty tip?

Generelt synes jeg, bryn og vipper er vildt afgørende for mit ansigt, så det prioriterer jeg højt, og begge dele får jeg farvet ved professionelle, så jeg ikke skal bruge tid på det om morgenen.

KØB PRODUKTERNE

Trine’s Wardrobe Saltvandsspray // Trine’s Wardrobe Micellar Water // Trine’s Wardrobe Cleansing Foam //  Trine’s Wardrobe Face Serum

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og