Vind: Skønne tasker fra Adax

Konkurrence

Konkurrence i samarbejde med Adax

Vi er i efterårshumør og har lyst til at forkæle jer med den lækreste konkurrence. To heldige vindere har nemlig mulighed for at vinde to skønne og smukke tasker fra Adax til en samlet værdi á 1.648 kr.

LÆS OGSÅ: Christiane: Mine 5 efterårsfavoritter

Den ene taske, som du har mulighed for at vinde er denne lækre, unikke Grace-taske, som er en af Christianes personlige favoritter. Tasken er lavet i det lækreste bløde kalveskind – en off-white drøm, med røde og sorte detaljer og besat med guldtonede nitter og et spænde til at lukke tasken med.

Grace-tasken har en lang rem, som kan justeres, så den kan bæres som cross-body eller over skulderen. Grace er en del af Adax Berlin kollektion, der har fokus på de seneste trends inden for mode. Tasken har en værdi á 1.499 kroner.

Udover Grace-tasken får du også en lyserød, blomstret totebag, som bl.a. er perfekt til træning, til din computer eller shoppingture. Totebag’en har en værdi á 149 kroner.

Hvis du ikke vil snydes for chancen for at vinde de skønne tasker, skal du blot svare rigtigt på spørgsmålet i den hvide boks. Du kan finde svaret lige HER. Vinderne vil blive kontaktet direkte.

Vi behandler dine personlige oplysninger som beskrevet i vores 
persondatapolitik, som kan læses her 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og