Køb Clarins-produkter og doner et måltid mad

Det franske hudplejemærke Clarins er mest kendt for at lave hud- og skønhedsprodukter af kvalitet. Men ud over at få lækker hud, så kan du nu være med til at gøre en forskel, næste gang du køber Clarins-produkter. Lige nu kan du nemlig støtte med enten 10 eller 20 måltider mad til verdens fattigste, når du handler produkter hos Clarins-standen i Magasin.

LÆS OGSÅ: Stjæl stilen: Smuk nude makeup

Clarins har de sidste syv år samarbejdet med organisationen FEED, hvor de sammen har doneret over 19 millioner til tusinder af fattige børn, ligesom de har hjulpet dem med at kunne komme i skole.

En af de måder du kan hjælpe Clarins og FEED med at sikre endnu flere måltider til børnene, er ved at købe Clarins-produkter i Magasin. Alt efter hvor meget du køber for, kan du enten støtte med 10 eller 20 måltider. Samtidig får du en lækker FEED-taske, med lækre samplesize produkter, som tak for din støtte.

Målet for Clarins og FEED er at slå rekord og have sikret sig, at 20 millioner måltider er blevet givet ud i udgangen af 2018.

Du kan læse meget mere om projektet HER.

Hvis du mangler ideer til, hvad du skal købe anbefaler vi enten disse lækre masker eller disse produkter, som Christiane altid sværger til <3

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450