Team ChriChri: Så meget betyder din duft

ANNONCE i samarbejde med Carolina Herrera

Den populære duft i den ikoniske stilet-flakon ‘GOOD GIRL’ fra modehuset Carolina Herrera har allerede taget verden med storm, siden den blev lanceret i efteråret 2016. Det er en duft, der indfanger den moderne kvindes dristige kvindelighed og sensuelle dualitet.

Med vores lady boss i spidsen, stod Team ChriChri for den danske lancering af parfumen tilbage i 2017 og den er sidenhen blevet en af vores absolut yndlingsparfumer med sin tidsløse duft og klassiske flakon.

LÆS OGSÅ: Christiane: Min anbefaling til den selvstændige kvinde

Og lad os ikke kimse ad, hvor meget den rigtige parfume betyder for en kvinde. Den kan om noget være med til at afspejle din personlighed, kan vække en tiltrækning hos et andet menneske og den kan give dig that little extra, som giver dig et skud selvtillid og at du lige tør at kaste dig ud i en vovet, rød læbe, at danse lidt mere sensuelt, end du plejer eller motivere dig til at gå efter dét, du vil.

Vi har spurgt nogle af vores sejeste Team ChriChri-medlemmer om deres forhold til dufte, hvad det betyder for dem, at man dufter godt og forskellen på Good and Bad.

 

Christiane Schaumburg-Müller, Editor in Chief, ChriChri.dk 

Hvad gør du, når du skal føle dig ekstra glamourøs?

Jeg er jo typen, der ikke er bleg for at give den ekstra gas på det område. En flot tætsiddende kjole, en lidt vildere makeup end ellers, måske med en rød læbe og nogle kunstige vipper, nogle smukke smykker, evt. en pels en lækker duft og vi er godt kørende!

Hvad er dit forhold til GOOD GIRL-parfumen? 

Jeg ELSKER den! Lige siden vi holdt lanceringsarrangementet for parfumen, har det været en af mine absolut go-to parfumer. Den får mig til at føle mig selvsikker, kvindelig og sexet og er amazing til de aftener, hvor man skal ud eller på date!

Får du nogensinde kommentarer, når du har parfumen på?
Ja, faktisk ret ofte. Det er en genkendelig og stærk duft uden at være for meget, og så minder den ikke rigtigt om andet, jeg går med. Derfor er det tit, at jeg oplever, når jeg kommer ind i et rum, at folk spørger mig til min duft, og jeg tror, at den er blevet så populær, fordi det nærmest er selvsikkerhed på flaske (en meget flot en af slagsen, ha!)

Rikke May, skribent og blogger på theinsider.dk

Hvad er women empowerment for dig?

Jeg synes det er et svært spørgsmål, for jeg er altid frisk på at tage en diskussion, hvis en mand siger noget nedværdigende omkring kvinder, så er jeg altid den første der forsvarer. Men på den anden side, kommer I aldrig til at se mig ude med de røde flag og brænde min bh, så meget går jeg ikke op i det. Så det er egentlig bare at stå op for sig selv og den man er.

Hvad betyder det for dig, at du dufter godt?

Alle der kender mig, vil klart sige det betyder enormt meget for mig at dufte godt. Jeg har en meget kraftig lugtesans, og en tendens til at kommenterer alle lugte der kommer min vej, så derfor er min egen duft også rigtig vigtigt. Jeg er styret af dufte på alle fronter. Hvis min kæreste dufter dejligt, så sitrer jeg helt.. haha 🙂

Er du en Good Girl eller en Bad Girl? 

Hvis man havde spurgt mig for 12 år siden, så havde jeg sagt Bad Girl for sure – uden at blinke. Men i dag kan jeg godt mærke, at jeg er blevet lidt rusten i kanten – men jeg er altid med på fis og ballade – dog ikke som i de gode gamle dage. Der er nok kommet mere tante Møghe over mig…
Amanda Lagoni, parterapeut og sexolog, amandalagoni.dk
Hvad betyder sensualitet for kvinders fremtoning?
Sensualitet betyder sanselighed. At en kvinde er sensuel vil sige, at hun er i kontakt med egne sanser og med nydelse.

Da det er kroppen, der sanser – gennem smagssansen, høresansen, synssansen følesansen og ikke mindst duftesansen, er en sensuel kvinde i kontakt med egen krop. Det er en del af dét at være sensuel. For at være sanselig, skal man være nysgerrig, åben og tilgængelig. At sanse er ren erotik. En sensuel kvindes fremtoning, er præget af en bevægelighed, en sanselig kontakt til sin krop, hun vil opleves som nydelsesfuld og vil være omgivet af erotiske toner.

Og hvem vil ikke gerne møde hende, for ikke at tale om at være hende?

Hvad er det, der gør, at vi tiltrækkes af dufte?

Ifølge Monell Chemical Senses Center i Philadelphia, USA, vælger kvinder en parfume, som understreger/fremhæver deres genudtryk og feromoner. Vi gør det instinktivt.

Udover at vi tiltrækkes af kropsduft og feromoner, og at disse kan understreges og fremhæves af parfume, så er der også mange minder og følelser, der er forbundet med dufte. Ofte er der kærlige eller erotiske associationer forbundet med duften af parfume, og det vækker varme følelser og fornemmelser. Samtidig er der igen det erotiske, der vækkes, når vi sanser. Når vores sanser er aktive – i dette tilfælde lugtesansen, er vi tilstede i vores krop, vi er nærværende i duften, i sanseligheden. Er duften én vi kan lide, er det beroligende og ofte erotisk. Undersøgelser viser, at kvinder har langt bedre lugtesans end mænd, og at kvinder, der oplever, at de dufter godt, har større selvtillid.

En god parfume og nye, naturlige feromoner er den perfekte duft, hvis du ønsker at tiltrække, eller at blive tiltrukket via duftesansen.

Hvornår er det good to be bad?

At være “bad” kan betyde mange ting – du kan være “bad at it” – god til det. Du kan være “bad” – som i slem, eller “bad” – som i fræk… Uanset hvilken “bad” vi vælger, er der en fællesnævner…

Når du er “bad” er der ikke nogen der kan knække dig. Du er overbevisende, du er dreven og handlekraftig. Du ve, hvad du vil og du er selvsikker. Fuck janteloven – du er lækker, når du ved, hvem du er og hvad du vil.

Allan Stage, skribent og blogger på fartilfirepiger.dk

Hvad er en god kvindeduft for dig?

En god kvindeduft understøtter personligheden, og giver en lyst til at komme helt tæt på..

Hvad betyder det for dig, at din hustru dufter godt?

Det betyder meget for mig at min hustru dufter godt, og at hun gør noget ud af sig selv!

Er du til en Good Girl eller en Bad Girl?

Hvorfor skal jeg vælge? Jeg synes, at både Good og Bad Girls har sin plads i en kvinde.

(Pssst… Kan du heller ikke få nok af den skønne duft? Så har vi gode nyheder,  til marts 2019 kommer en udvidelse af serien med lækre bodyprodukter OG en hairmist!) 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og