Fashion&Beauty

ChriChri Pigen: Tina Maria og Amalie Fischer

THE PNIK ISSUE

Køb magasinet her

Denne fotoserie er et uddrag fra det nye ChriChri-magasin The Pink Issue. Hvis du vil læse mere kan du blive abonnent her eller købe bladet i butikkerne.

Modeller: Amalie Fischer & Tina Maria / Stylist: Kimmie-Therese / Makeup & hår stylister: Maja & Michala fra WOOMA Studio

#CHRICHRIPIGEN

ChriChripigen er vores faste hyldest til smukke og stærke kvinder, som vi beundrer. Tina Maria og Amalie Fischer er to seje kvinder, som vi ikke kan få nok af. De to veninder har begge formået at skabe et stort univers omkring sig selv med hver deres blog, YouTube-kanal og Instagram-profil. Vi er taget med de to damer på en vaskeægte tøsetur med hotel, spa, lækker mad og alt, hvad der dertil hører. Begge kvinder anbefaler: AFTERLIGHT – Must have-app’en med overlays til dine billeder.

@_tinamaria

Tina Maria kan andet end at tage smukke billeder (se hendes Instagram-profil – de billeder er virkeligflotte), for ud over at have mere end 100.000 følgere på Instagram, flair for indretning og mode så åbnerTina Maria også op for, når livet ikke er så perfekt, som det måske ser ud på hendes blog. Og så er hun mor, så hun har i den grad mange bolde i luften. Tina Maria anbefaler i øvrigt, app’en UNUM, der giver dig overblik over dit feed, så du kan få et ensartet look og være sikker på, at dit feed hænger visuelt sammen.

@amaliefischer

24-årige Amalie Fischer driver bloggen carlecarle.dk, hvor hun skriver om alt fra mode, skønhed og generelle tanker og følelser, som en ung kvinde i tyverne går igennem. Og så kan Amalie ifølge sig selv alleDisney-sangene og synger dem glædeligt, hver gang hun kan komme til det. Amalie anbefaler redigerings-app’enSNAPSEED – med massevis af filtre, som får dit billede til at ligne, det er taget med et professionelt kamera.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *