Julegaveideer til verdens bedste mor

Har du også en mor, der enten siger, at hun ikke ønsker sig noget, eller blot kommer med svar som ‘søde børn’, når du spørger hende, hvad hun ønsker sig? Så kan det være svært at finde på, hvad man skal give hende. Nedenfor har vi fundet nogle lækre ting, som din mor helt sikkert vil sætte pris på at finde under træet juleaften.

LÆS OGSÅ: Særligt til dig: Få eksklusiv rabat på de populære Teddy Slippers

Sødt tørklæde og fine strømper

Den feminine udgave af ‘slips og sokker’, som er perfekt til kvinden, der har alt. Du behøver ikke at kende hendes tøjstørrelse osv., men tørklæde og sokker i god kvalitet går man altså sjældent galt i byen med! Og er din mor en frisk type, skal hun da have et par glimmerstrømper! Mærket som Becksöndergaard har en masse fint at vælge imellem – til en tilforladelig pris!

Shop Becksöndergaard her.

Selvforkælelse

Er din mor også typen, der altså sætter andre i første række før sig selv? Så fortjener hun helt sikkert lidt lækker forkælelse. Det kunne enten være en gaveæske med lækre produkter, et gavekort til spaophold eller en ansigtsbehandling. Uanset hvad vil hun helt sikkert være dig taknemlig!

Gaveæske fra Kiehl’s. Kan købes i Magasin

Smykker

En kvinde kan aldrig få for mange smykker og udvalget er stort uanset om din mor er til den klassiske slags med perler eller er til et mere råt udtryk. Denne smukke kæde fra Jukserei har et smukt og klassisk udtryk, som de fleste kan være med på.

A.L. halskæde fra Jukserei

Parfume

Måske er din mor en af den slags kvinder, som altid har brugt den samme parfume. Hvis det er tilfældet, så kan du altid gå den sikre vej og give hende endnu en til samlingen, vil du derimod udfordre hende lidt, så overrask hende med en ny duft. Vælg gerne en klassiker, som Daisy fra Marc Jacobs eller Chloé-parfumen, som de fleste elsker.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være