Fashion

Særligt til dig: Få eksklusiv rabat på de populære Teddy Slippers

Artiklen indeholder reklamelinks.

Synes du også, at det er svært at holde fødderne varme her i vintermånederne? Så er det helt klart en idé at investere i et par gode og varme indendørssko, og det behøver nødvendigvis ikke at være et par af den kedelige slags. De populære Teddy Slippers fra AndCopenhagen er SÅ fine og så behagelige at tøffe rundt i, at det kan være svært at smide dem igen! Men de kan nu også sagtens bruges sammen med et par jeans eller en flot kjole, når temperaturerne stiger lidt igen.

Hvis du heller ikke kan stå for de lækre bamsesko, har vi lige nu en helt særlig og eksklusiv rabatkode til alle ChriChri’s læsere, du får nemlig 15% i rabat med koden: ChriChri15

En oplagt decembergave fra dig til dig, hvis du spørger os 😉

LÆS OGSÅ: 5 skånsomme cremer til vintertør hud

Share This