Fashion&Beauty

Christiane: LÆNGERE vipper? Jo tak!

Ej, nu skal du altså lige høre – jeg vil gerne dele en hemmelighed med dig: en vippe-hemmelighed!

OG jeg har rabatkode til dig!

Er det kun mig, der gerne vil have længere vipper? At dømme ud fra min venindegruppe, så tror jeg, vi er mange, der ikke er udstyret med lange synlige vipper fra naturens side. Suk.

Hvad kan man så gøre?

Jo, man kan selvfølgelig få vippe extensions. Det fik jeg for nogle år tilbage, men jeg kunne desværre ikke tåle limen. Og så faldt de altså også for hurtigt af, så den gik ikke. 

Men har I hørt om vippeserum?

Det er en serum, som du påfører på dine vipper 1 gang dagligt. Hele ideen er, at den har aktive ingredienser, der får hårene til at vokse, samtidig med at den plejer dem og gør dem stærkere.

Se, det er da smart og lige til at gå til!

Faktisk – hvilket jeg ikke vidste dengang – anbefaler man folk med vippe extensions at bruge vippeserum, da de derved styrker de oprindelige naturlige vippehår. 

Jeg vil sindsygt gerne have længere og fyldigere øjenvipper! 

Sanzi Beautys vippeserum har en resultatsgaranti. Det betyder helt konkret, at ser du ikke resultater efter 12-16 uger, så får du pengene tilbage. Man burde allerede kunne se et resultat efter 6-8 uger, men man bør vente 12-16 uger, før man rigtigt kan vurdere det. 

Måden man bruger serummet på, er, at man kommer den på, efter man har afrenset sine vipper (med en oliefri afrens). Det er bedst at gøre om aftenen, da vipperne så får ro til at arbejde om natten. Det svier ikke at påføre serummet fra Sanzi, hvilket nogle ellers kan gøre. Jeg har selv testet den i 4 uger nu og nope, den svier absolut ikke. 

Jeg gik lige ind og stalkede Sanzi på Trustpilot, og jeg må bare sige… De har virkelig glade kunder og så fine anmeldelser! Det er i hvert fald også noget, der altid gør mig tryg, når jeg overvejer at starte op med et nyt produkt eller brand. 

Jeg er super spændt på resultatet! Jeg kan allerede se en lille forskel, synes jeg, og de føles tykkere og stærkere i bunden. Hvilket jo giver ret god mening 🙂

Så hold nu op nogle dådyrsøjne jeg skal fyre af til Vild med dans til efteråret. Jeg behøver måske ikke engang kunstige øjenvipper på… Hvem ved!!!! 

Køb løs på Sanzis hjemmeside, for lige nu giver min rabatkode “CSM” dig 15% på ALLE deres produkter! 

Og så kan du jo også gøre ligesom mig og stalke dem på Instagram, haha, og se de virkelig flotte resultater, som folk har fået med Sanzis vippeserum.

Hvis du har nogen spørgsmål eller kommentarer til artiklen, så vil vi elske at høre fra dig i kommentarfeltet nedenunder 🙂

Deltag i samtalen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 kommentarer

    1. Hej Nicoline. Alle ingredienserne i vippeserummet er naturligvis godkendt til kosmetisk brug i EU, men da Sanzi ikke selv har tests fra gravide, har de valgt ikke at anbefale det, når man er gravid 🙂 Mange hilsner, Team ChriChri