[single_post_category_name]

Christiane: Summer is coming! Er dit hår klar?

ANNONCE FOR HAIRLUST

Pssssst… Der er en rabatkode til dig længere nede i artiklen. 

Kan I mærke det? Det er blevet lunere, dagene længere, og solen gør mig bare glad helt indeni. Summer is coming!

Og jeg skal i den grad være klar! Seriøst, hvis vi får en sommer som sidste år, så skal jeg bare ligge på stranden hele tiden, drikke rosé og cykle rundt til venner og familie. 

Jeg er stille og roligt gået igang med min summer prep! 

Den består af, at jeg (hold nu fast) har trænet 3 gange med personlig træner på 2 måneder! Haha (skal nok blive bedre), og så sørger jeg for at tage mine vitaminer og spise en smule sundere. MEN håret skal også have en tur, så det kan blive sommerlækkert! 

Jeg tager jo troligt HairLust gummies og har gjort det, siden de kontaktede ChriChri sidste år, hvor vi testede dem. Jeg er fan – smagen har gjort mig addicted. De smager bare af de bedste vingummier, og jeg ville ønske, man måtte spise flere end 3 på en dag, haha.

Til jer, der ikke ved, hvad det er – så er det hårvitaminer – ikke i pilleform, men i vingummiform. De virker og er SÅ nemme at huske at tage, fordi det bare smager af … ja, SOMMER! 

Nu er firmaet bag HairLust kommet med et par nye produktlanceringer! 

En hel hårplejeserie, som bl.a. består af to hårekure, wet brush, håndklæde og hovedpudebetræk.

De er gået helt amok med lir til håret, så nu er det bare med at komme igang med at få lokkerne gjort klar til sommer. 

De to hårmasker er produceret i danmark og er bæredygtige. De er økologiske, veganske og indeholder 98% naturlige ingredienser. GODT gået, HairLust! De er selvfølgelige fri for parabener og silikone – sidstnævnte er ret vigtigt, når det kommer til hårpleje. 

Hair Growth & Protection mask er min personlige favorit, da det er det, jeg søger at optimere ved mit hår – at det kan blive længere og stærkere. Dog tror jeg, min frisør ville anbefale mig Protein Reconstruction mask, da det er det, hun fokuserer på – at genopbygge håret og tilføre en masse protein! 

   

Børsten er perfekt til vådt hår, efter man fx har brugt masken (kan selvfølgelig også bruges i tørt hår), og hvis man virkelig gerne vil beskytte sit hår bedst muligt, kan man lade det lufttørre eller tage deres bambus håndklæde på håret. Det er absorberende, miljøvenligt og virkelig praktisk. 

Deres hovedpudebetræk er vegansk og super miljøvenligt, og det har været udsolgt længe, MEN nu er de tilbage på lager, lucky for us!

Men hvad der er endnu mere heldigt, er, at ChriChri har en rabatkode som gælder ALLE HairLusts produkter! Med min kode CSM20 får du 20% rabat på hele deres sortiment (gælder indtil 17.04.19), så der er vel nærmest ingen undskyldning for ikke at komme igang med at gøre dit hår sommerlækkert 😉

Shop løs lige HER

Har du spørgsmål eller gode tips til lækkert sommerhår, så del endelig i kommentarsporet nedenunder! 😉 Vi elsker at høre fra jer!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Dette indlæg har 6 kommentarer

 1. Lis

  de er bare så gode de nye hårmasker!!

  1. Mette Thomsen

   De er nemlig bare SÅ gode og lækre! Vi er kæmpe fan 😀 Har du mon en favorit?

 2. Jane

  De smager så godt – har ikke prøvet de andre produkter endnu. Hvor spændende.

  1. Mette Thomsen

   Det smager jo som slik, mums 😉 Ja, der er kommet virkelig skønne nyheder – håber du blev inspireret af artiklen til at prøve et nyt produkt 🙂

 3. Mis

  Jeg spiser troligt deres hårvitaminer, i pille form. De gør så meget godt for håret. Jeg har netop lige fået protein masken hjem. Har kun prøvet den en enkelt gang. Jeg synes mit hår blev så fint og glat, men der synede også en smule fedtet synes jeg. Jeg har normalt noget tørt og strid hår, og aldrig har det været fedtet. Men det synes jeg det virkede efter denne kur. Men jeg giver den lige en chance. Det var som sagt første gang med denne.

  1. Mette Thomsen

   Hvor er det bare skønt at høre, at du er så glad for hårvitaminerne! De er nemlig SÅ gode og virker bare! Dejligt, at du har lyst til at prøve et nyt HairLust produkt. Og ja, ofte skal håret og hovedbunden lige vænne sig til nye produkter, men da i hvert fald virkelig positivt, at det efter bare én gang var finere og glattere 🙂

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide