Forkæl dit hår, mens du sover eller gør rent

Annonce for Hairlust

Husker du mig-tid og selvforkælelse?

Hvad gør du, når du har lidt tiltrængt mig-tid? Måske tager du en fin neglelak på, læser et par kapitler i en god bog eller giver dit hår en tiltrængt hårmaske?

Her hos Team ChriChri praktiserer vi gerne alt, der har med selvforkælelse og mig-tid at gøre, for det giver så meget overskud og god energi. Nu tænker du måske, at du på ingen måde har tid til al den mig-tid, but we got news for you – der findes et par smutveje, når det kommer til forkælelse af dit hår med de nyeste produkter fra HairLust. Foruden altså deres velkendte Hair Gummies, som smager så vanvittigt godt, at vi virkelig aldrig glemmer at tage dem 😉 Men nu skal du bare høre…

 

Få sundt hår, mens du gør rent

Ja, den er altså god nok! Hvis tiden til reel mig-tid ikke er der, så behøver du ikke snydes for selvforkælelse – din løsning er multitasking! Gør som ChriChris webredaktør, Mette Thomsen, som blot fugter håret over håndvasken med den nye Detangle Wet Brush og dernæst tager en af de to nye hårmasker i håret – Hair Growth & Protection Hair Mask eller Protein Reconstructor Hair Mask.

Mens hårmasken får lov at virke ind i håret, kan du ordne vasketøj, tømme opvaskemaskine, støvsuge eller, hvad der nu måtte stå på din to do-liste. Derefter skyller du hårmasken ud i badet og vasker håret som sædvanligt. 

Begge hårmasker dufter helt utrolig dejligt, og de er nemme at få ud og dosere til dit hår. De har forskellige egenskaber, da Hair Growth & Protection plejer, fugter og beskytter håret, mens Protein Reconstructor virkelig går i dybden og genopbygger skadet hår. Fælles for dem er dog, ja for hele den nye produktlancering fra HairLust, at de er produceret i Danmark og er både økologisk og vegansk certificeret. For os giver det en virkelig rar tryghedsfølelse, da det bestemt ikke er ligemeget, hvad vi tilfører vores kroppe i løbet af et helt liv. Alt tæller.

Hvis du så vil være ekstra god ved dit hår, så reducér tiden, du føntørrer hår, ved at pakke dit hår ind i det ret så cute Turban Hair Towel. Håndklædet er nemt at bruge og langt mere praktisk end et almindeligt håndklæde, fordi det har en perfekt pasform til hovedet og et smart knapsystem, som gør, at det bliver siddende på hovedet. Det virkelig smarte er også, at det er lavet af naturlige fibre fra bambus og bomuld, der skånsomt tørrer håret. Måske du ender med helt at skippe føntørringen!

 

Beskyt håret, mens du får din skønhedssøvn

En anden smutvej til selvforkælelse og lækkert sundt hår er at udnytte tiden, mens du alligevel sover om natten. HairLust Pure Bamboo Pillowcase er et blødt hovedpudebetræk af bambus, som beskytter dit hår, mens du sover. Så kan man da vidst tale om decideret skønhedssøvn 😉

Man kan nemlig komme til at skade sit hår, mens man sover, for kvaliteten af dit hovedpudebetræk kan ødelægge håret og medvirke til, at håret knækker. Dette hovedpudebetræk er lavet af bambusfibre, og det geniale ved bambus er, at det både beskytter hår og hud, da det hverken gnider eller beskadiger håret, og derudover er det også meget nænsomt for huden. De bløde fibre forhindrer også håret i at blive filtret og uglet om natten.

Vi har testet det, og det føles seriøst som at lægge hovedet på en sky! Det er SÅ blødt og føles rigtig dejligt mod huden i ansigtet, som ofte godt kan føles lidt sart om aftenen, når man lige har renset makeup af.

Noget andet, som vi også rigtig godt kan lide ved hovedpudebetrækker, er, at det er cruelty-free, da bambus er et vegansk materiale modsat silke eller uld. Et pudebetræk i bambus er desuden et mere miljøvenligt alternativ til et mere traditionelt pudebetræk. Så du beskytter altså både din hud, dit hår og vores fælles natur – Win-win! 

Og husk så lige dine Hair Gummies, men de er jo seriøst så lækre, at der vidst ikke er nogen chance for at glemme dem 😉 Gid de fandtes som almindelige vingummier også!

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Dette indlæg har 1 kommentar

  1. Julie

    Kan det passe at rabatkoden ikke virker mere, selvom det er d. 10.05.19?

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og