ChriChris Beauty Editor: Her er mine skønhedsfavoritter

 

 

  1. Indeholder affiliatelinks

Mine forårs- og sommerfavoritter

Jeg elsker skønhedsprodukter. Så kort og præcist kan det siges. Det gælder både make-up, hud- og hårpleje, neglelakker, you name it, men jeg er også blevet kræsen med tiden.

Jeg tilbyder ikke min krop hvad som helst, og de produkter jeg bruger, er nøje udvalgt og afprøvet. Samtidig skal det helst være nemt og ikke sådan synderligt tidskrævende. Jeg er nemlig mor til to små drenge, som kravler på væggene, hvis det tager mig meget mere end 5 min. at gøre mig klar om morgenen 😉

LÆS OGSÅ: Få eksklusive ChriChri rabatkoder til Nicehair.dk. Kun i denne uge!

 

5 beauty-fun-facts om mig

  1. Jeg bruger aldrig foundation – kun mineralpudder til festlige anledninger – da jeg simpelthen ikke kan “trække vejret”.
  2. I udskolingen i folkeskolen havde jeg alt for ofte øjenbetændelse, fordi vi piger konstant brugte hinandens mascara og eyeliner i frikvartererne. Anyone with me? 😉
  3. Jeg hader at gå i bad for at vaske hår. Det tager simpelthen så lang tid. Tørshampoo og hurtige skyllere er vejen frem.
  4. Til min konfirmation havde jeg lavet “hjemmelavede” dreadlooks. Det var ikke et kønt syn, og mit hår var ødelagt bagefter.
  5. Hvis jeg kun kunne tage ét skønhedsprodukt med på en øde ø, skulle det være et øjenbrynskit, da mine øjenbryn bliver helt lyse om sommeren. Med en god kulør og saltvandshår har man ikke brug for andet. Okay, jeg går ud fra det er en øde ø i det caribiske hav og ikke det arktiske hav.

Mine go to-produkter

Squalan Pure Facial Oil, 439 kr.
KØB DEN HER

Jeg blev introduceret til denne vidunder-olie gennem mit arbejde her hos ChriChri, og den blev hurtigt en del af min rutiner. Den er 100% baseret på den naturlige olie squalane, som er udvundet af EcoCert-godkendte sukkerrør. Olien er identisk med en olie, der forekommer naturligt i hudens sebum, men som reduceres med alderen. Jeg synes, den er genial, fordi den trænger lynhurtigt ind i huden uden at fedte, og min hud bliver omgående silkeblød!

My Clarins Clear-Out Targets Imperfections, 135 kr.
KØB DEN HER

Heldigvis er jeg ved at være passeret årene med mange urenheder i huden (der skal vel være fordele ved at være i 30’erne), men af og til dukker de altså op. Den her gel er genial! Jeg var sådan lidt aaaaah hva’, da jeg først hørte om den, men den virker altså! Bare prøv den, okay 😉

ZarkoPerfume Pink Molécule 090-09, 560 kr.
KØB DEN HER

Jeg ved simpelthen ikke, hvad det er med den her parfume, men den er ekstremt vanedannende. Parfumen er skabt på molekyler, der specifikt henvender sig til nordiske kvinder, og så tilpasser den sig på forunderligt vis de kvinder, der bærer den. Den dufter på ingen måde ens på mig og min veninde, men lige lækkert!

Rudolph Care A Hint Of Summer, 349,95 kr.
KØB DEN HER

Som nævnt i mine beauty-fun-facts bruger jeg ikke foundation eller noget i den dur, men jeg vedligeholder min glød og ensartethed ved at bruge dette geniale produkt. Det er ikke en selvbruner, som du kender den. Kom et par dråber i din creme eller olie, når du synes, du trænger. Også genial på benene, når det er ved at være tid til, at de skal flashes efter en lang vinter 😉

Olaplex Bond Smoother NO.6, 229 kr.
KØB DEN HER

Jeg har virkelig tykt hår, som nemt kan bliver lidt frizzy og svært at rede ud efter (den noget sparsomme) hårvask. Det er en leave-in styling creme, der reparerer håret, eliminerer frizz, fugter og beskytter. Den styrker og genopbygger håret, samtidig med at føntørringstiden forkortes. Jeg bruger den også i tørt hår til at samle spidserne. Og så dufter den SÅ godt! 

Glossier Play Vinylic Lip, 120 kr.
KØB DEN HER

Til festlige lejligheder elsker jeg at have en dækkende, mat læbestift på, men til hverdag elsker jeg denne. Vinylic Lip er en højglans-lipgloss, der kommer i en click-and-apply-tube, som gør den nem og lækker at påføre. Og bare rolig, det er ikke sådan en lipgloss, som på nul komma fem har fedtet dit hår ind ved den mindste vind. Jeg har den i 3 nuancer, og de er virkelig skønne. 

Evolve Hyaluronic Serum 200, 299,95 kr.
KØB DEN HER

Som så mange andre sværger jeg til at bruge serum. Det gør virkelig noget godt for min hud, og det jeg særligt godt kan lide ved den her, er dens lette konsistens. Og duften! Den dufter af rosenvand, hvilket er en af mine absolut yndlingsdufte. Jeg har sjældent tid til at køre en fuld rutine om morgenen – dér prioriterer jeg olie og dagcreme – men jeg tager den på om aftenen på afrenset hud.

Nailberry L’Oxygéné, 155 kr.
KØB DEN HER

Jeg har næsten altid neglelak på, og farven skifter alt efter humør, outfit og årstid. Det er dog for det meste en neglelak fra Nailberry, da jeg virkelig godt kan lide, at de ikke indeholder alle mulige skadelige stoffer, som man finder i de fleste andre lakker. Og så misfarver den ikke neglene – kæmpe plus!

LÆS OGSÅ: ChriChri Guide: Hvilken solcreme skal du vælge?

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være